Şimdi size saçma gelebilir fakat gerçekten sizin yararınız için yapılan şeyler bunlar.
Ben internet olayına 97-98 da girdim,o zamanlar bırakın interneti çoğu kişide bilgisayar yoktu,ben kalkmazdım internet başından, o zamanlar Mirc'den daha yaygın olarak Microsoft Chat vardı. 99 yıllarına doğru site işleri ilgimi çekmeye başladı,tabii internette daha çok vakit geçirmeye başladım.
Ortaokul olduğu için tabi sınıfta kalma vs zordu,ortaokulu normal olarak bitirdikten sonra liseye başladım,para kazandığım zamanlarda yavaş yavaş başlamıştı ve iyice site işlerine kaptırmıştım kendimi. Daha sonra devamsızlıktan ve akabinde girilmeyen sınavlar ve girilenlerdende zayıf almam sonucu lise1 de sınıfta kaldım,bilgisayar yasaklanmıştı. Bende çok tepki gösteriyordum vs ediyordum,cafelerden halletmeye çalışıyordum. O sene benim için zor geçti,ceza olarak yaz ayı boyunca 70 km gidiş 70 km geliş hergün işe gidiyordum,
Şimdi arkama dönüp bakıyorum,üniversiteden mezun oldum ofisimi açtım işime gücüme bakıyorum ve o zamanlar iyi ki bunları yaşamışım diyorum,yoksa eminim ben üniversiteye dahi giremezdim,
İnanın arkadaşlar bu yaptırımların hepsi sizlerin iyiliği için,hiç bir ebeveyn çocuğunun kötülüğünü istemez,daha gençsiniz ileride bol bol vaktiniz olucak. Şu liseyi tökezlemeden geçerek üniversiteyi kazanın,zaten ondan sonra istemediğiniz kadar rahat olucaksınız,bende size abi tavsiyesi.