@gentleRain
Öğütleriniz için teşekkürler ancak biz tüm bunları zaten göz önünde bulundurduk. Uzun uzadıya yazmak istemedim ama belirteyim, RAID ve replication kullanılacak, arama hızlarının artırılması için ekstra paketler yüklenecek MYSQL üzerine, serverlar üzerinde tek site çalışmayacak vs vs. Bu nedenle load balance istedik.
Symfony ile bu projeyi yapabileceğinize inanıyorsanız teklifinizi buraya bırakabilirsiniz. Ancak belirteyim ki yaptığımız benchmarklar symfony'nin çok hantal ve yavaş bir framework olduğunu gösteriyor. En basitinden Apache ab testlerini codeigniter ve symfony yi karşılaştırmak için kullanırsanız dediğimi anlayacaksınız.
Bu arada arkadaşlar bundan sonra soru sormaktansa sadece teklif verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Anladım. Symfony'nin gelişmiş cache yapısı ve çeşitli kütüphane destekleri pozitif tarafı, belki görmüşsünüzdür admin-generator diye bir modülü bile var.
Neyse, Zend Framework'le yazdıktan sonra Symfony'yi 1 haftada öğrenmiştim, bir MVC framework yazdıktan sonra ikincisine geçiş yapmak Java yazarken C# a geçiş yapmaktan daha kolay, syntax olayı. Eğer isterseniz ve aşağıdaki zaman çizelgesiyle probleminiz yoksa CodeIgniter'da yazabilirim. Django da olabilir ama işin içine öğrenmem de gireceği için temkinli yaklaşabilirsiniz diyerek şimidlik sadece CodeIgniter için bir teklif veriyorum (php ile 5 yılım geçti Python'dan farklıdır). (Symfony referansımı özelden paylaşabilirim):
Yarısı peşin 20.000ytl, 4 ila 5 ayda betada. Grafiklere asla karışmam. Eğer CSS ile hazır template gelirse ne ala ama belki CSS tarafını yapabilirim.
Yine de dilerim Python bulursunuz