Abi konuyu baltalamak gibi olmasında bana walla baygınlık geldi bu konuları görmekten. Artık google adsense başlığının altına bile girmez oldum. Bir çok kişi bu konuyu defalarca anlattı. Radmin de detaylı şekilde anlattı. 26 Gösterim 3 Tık la 3,26 kazanan arkdaşın zaten ekran görüntüsünden belli kazanacağı

Adsense almanca, yani ya alman yadan bağlanıyor yada siteleri almanca gibi. 3,26 kazandıran site de büyük olasılıkla türkçe diil. Topic açan arkdaşa sesleniyorum, yaptığın zaten oyun sitesi senin sitede günlük 5k hit olsa 100 tıklama olsa gene kazanamicaksın 3,26. Konu açmadan ilgili başlık altındaki yazıları bi okuyun nolur ya.
Adsense den gelir elde etmek istiyorsan ilk okican topic ;
https://www.r10.net/google-adsense/17...zaniyoruz.html ( Yazan Radmin )
ve son olarak bir önceki mesajımdada belirttiğim ve yukarıdaki arkdaşlarında dediği gibi siten illegal bu 1. Sitende içerik olmayan sayfalarda google reklamı var. 404.php sayfasına bakabilirsiniz buda banlanman için 2. sebeb.
Girip okumaya erinirsin diye birde alıntı yapim ;
Alıntı
Türk sitelerinin büyük çogunluğu A kategorisine girer. Türkçe içerikli siteleri büyütmek kolaydır. Yapmanız gereken bir kaç çöp konu:
Cem yılmaz doritos reklam filmi,
dikkat şahan çıkabilir,
komik fıkralar,
dizi izle,
flash oyunlar,
sibel kekilli ile chat,
liseli msn kız adresleri,
msn hack nasıl yapılır,
kız tavlama,
tc kimlik no
çiceklerin dili
vergi no ögrenme
ssk prim borcu sorgulama
chat sohbet odası
arkadaşlık siteleri yada bölümü (%99 u fake resim ile doludur abazaları çekmek için)
kraloyun türevi binlerce flash oyun sitesi,
ücretsiz ödevler,
öss sonuçları vs vs...
bu liste uzayıp gider. Bu içerikli sitelerden adsense ile para kazanamazsınız.
Ap ayrı bir şey sitenin hitleri 500geçmemiş. 500hitle adsense, adtech, reklam store hangisini kullanırsan kullan para kazanamassın. 5k sitem adtech den 1-2 dolar zor kazanıyor günlük.(Yerleşim biraz kötü, hadi çok iyi osun 3-5 kazansın fark etmez. )