Arkadaşlar Biz Türk Milletiyiz?
Evet türk milletiyiz fakat okadar şehit okadar ailenin canı yanıyor, uyuşturucu, tecavüzler herşey ama herşeye göz yumuyoruz tepkimizi göstermiyoruz, tepkimiz ne olabilir
1- Bu olayları internette yaymak ve herkezin bilmesini sağlamak bilinçlendirmek
2- Devletimizden medet ummamak hukuk sistemini biliyorsak buna göre hareket etmek gerekirse şahıs olarak onların cezasını bizim vermemiz gerek
3- Türk sek eğer kimseden korkmamamız lazım çünkü bizim atalarımız bizler için can verdi bu devleti ve ülkeyi böyle insanlara bırakmamak için ve bizde onlar gibi ülkemizi savunmamız lazım.
4- Bunu okuyup heycan yapıp 2 dakika sonra bu yazıyı unutuyorsanız boşverin bu yazıyı ne ben yazdım nede siz okudunuz.
Sizden istediğim tek şey bu ülkeyi bize canlarını hiçe sayarak savaşarak kazandılar onlar ve sizlerde buna saygı duyun ve Türk kelimesinin ve anlamının nekadar büyük olduğunu bizleri bölmek isteyen ******** ve adilere mücadele ederek gösterin lütfen...
Not: Bu yazıyı tartışmak için açmadım sadece içimden geldi ve sıkıntımı ortaya döktüm elimizde bir çok imkan varken o şerefsizlere devletimiz hala göz yumuyor.