vallahi daha 24 saat tamamlanmadı benim kazancım 22 YTL umarım herkes bol bol kazanır arkadaslar..
iframe virüsüdür geçen benim sitedede oldu düzeltirler.. diye düşünüyorum. kasıtlı bişey değildir hem kim sitesinde virüs
olmasını isterki...

Diğer başlıklarda açıkçası çok acı eleştirilmiş..bi yabancı firma olsaydı herkes denerdi..

Bir Arkdaş Demiş ki
Alıntı
ben bu firmayı araştırdım para alanı duymadım
sitenin açılışının 2.günüdeyiz ne parası yeni yayına girdi...
millet üye bile olmadan yok boş iş yok zaman harcıycan demiş, değmez demiş ,allah aşkına tık başına su basınalarda damla damla biriktiriyorsunuz burda 10 dakikada 2 ytl kazanıyorsunuz.

2 ytl yi tıklamalardan nekadar zamanda kazanıyorsunuz siz? ayrıca bu sitede referanslarınızdanda kazanıyorsunuz..

Alıntı
Aynı reklamlar demişler
evet aynı reklamlar ama her gün izliyorsunuz ben 00:00 onceside izledim şimdide reklamın aynı olması önemli değil zaten zevk almak için izlemiyoruz.. Reklamların sürekliliği önemli sonuçta aynı reklamda olsa para kazanıyormusunuz siz ona bakın

... Bence diğer tık tı sudu budu reklamlarla hem milletin canını yakıyonuz yok 198 kontur yok bilmemne aşk falını öğren bunlarda bu izleyenkazaniyora yapılan kötü yorum kadar (2.günüde) tık basına 0.001 veren o tel konturu götüren reklamlara bu kadar kötü yorum yapılmamış istatisliğe vurusak hem yayın hayatına başlayalı daha 2 gun olmamıs .. bence bu para damlamıyor akıor.... diğer reklam mantığına göre 10 dakika da 3 ytl alıyonuz mu ? kesin ay tıklandımı derdi yok millet sabahtan aksama kadar biyerlerini yırtıyor 15 ytl ye hammallık yapıor 20 ytl ye yevmiyeli çalışıyor siz 10 dakikada kazandığınız 3 ytl yi beğenmiyorsunuz açıkçası ben öğrenciyim 10 dakikada benim sigara param cıkıor ben böyle düşünürüm taş attım kolum mu yoruldu...

Helal olsun adamlara yapmışlar kazanıyorlar keşke benimde kod bilgim olsa bende yapsam bende kazansam güzel fikir bence reklamatiğede helal olsun izleyenkazaniyora da .. reklamlarını izledikleriniz tvlere trilyonlar veriyorlar (izlendiği malüm reklam çıkınca millet kanal değiştiriyor) bu sitede alıyordur tabiki aslan payını sizin reklamınızı şukadar kişi izledi diyor mantık ne olursa olsun izlerken reklamlar psikolojiktir adamın bilinçaltına işler ben memnunum reflerimden de kazanıyorum memnunum ve başarılarının devamını diliyorum nekadar reklam o kadar para düşünün 100 tane reklam izlediğinizi günlük .. aylık kaç para ediyor .. teşvik ediceğiniz yerde köstek oluyonuz hadi 1 ayını doldursada bana paramı yatırmadılar deseniz amenna .. daha adamlar yolun başındalar...

Bir arkadaşta demişki ben gittim gördüm bi kaç kişiden oluşan bir şirket.. illaki 100lerce çalışanımı olması gerekiyor? Biraz abartılı ama örneğim google ı zamanında 100 kişimi yaptı bence çok güzel bir fikir ilk siteyle karşılaştığımda dedimki

''adamlara helal olsun süpper bir fikir patentinide almışlar bunlar parayı kırıp köşe olcak''

Allah daha da fazla versin.. onlar nekadar kazanırsa bizde okadar kazanırız düşüncesindeyim..

Saygılar süleyman.

www.izleyenkazaniyor.com