Herkese selamlar;
Arkadaşlar aşağıda özellikleri yazılı olan paket için faaliyet belgesi ve vergi levhası olan arkadaşlardan teklif bekliyorum, lütfen yarı yolda bırakacak arkadaşlar teklif vermesinler, şu anda 3-4 host firması ile çalışıyorum zaten, fakat birinde olan diğerinde yok yada muhatap yok (Vergi levhası ve faaliyet belgesi olmasına rağmen), bu yüzden her türlü içeriğe izin verecek ( full program download, yabancı müzik download, divx, *****,serial, vs..(çünkü 1 sitemde böyle içerikde var,(hak verirsinizki yarı yolda kalmak, çeşitli bahanelerle kapatılmak istemem))), memnun kalırsam da ileride bu diğer 3-4 sitemide taşıyabileceğim firma arıyorum..
Şimdilik 1 sitemi barındıracağımdan şu konfigurasyonla başlayabiliriz.Teklif verecek arkadaşların yukarıda koyu olan yazıları tekrar okumalarını rica edicem, sonra böyle işler yüzünden kötü olmaya gerek yok gercekten

Özellikler;
Linux
php 5
Cpanel
zend, ioncube vs..,
500mb - 1 gb web alanı
20 - 30 gb trafik
sınırsız sql, mail, ,subdomain vs..
en az 5 domain barındırma(1 ile başlıcaz ama 6-7 ay sonra diğer sitelerimide taşıyabilirim o yüzden)
İstenmesi durumunda kayıp yaşamadan Limit ve kapasite artırabilme

Bilgi : Bu içeriker siteye upload edilmeyecektir, rapid ve image linkleri gibi olacaktır, ancak tabii eklemek istersemde ekleyebilmeliyim..
Ayrıca yavaş açılma yada günde 2-3 kez siteye girememe olacaksa lütfen teklif vermeyiniz, sunucu lokasyonu türkiye olursa sevinirim, ancak olmazsa almanya da olabilir..

Tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlarım, ödemeyi kredi kartıyla yıllık yaparım, ilk alışverişte mümkünsede 1 hafta denemek istiyorum,