Daha once bır konuda Medyanix'i nasıl bilirsiniz diye sorulmuştu
https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/...post1057692139
yonetıcı oldugum bır vB destek sıtesıne sponsor oldu sımdılık ıyı gıdıyor ama bakalım ılerıde ne olur .
diye yazmıstım şimdı ıelrısı oldu ben sıze soyleyeyım ne oldu .
Arkadasın bahsettıgı gıbı Tr lokasyona tasıma asamasında sıstemden butun dosyalar ındırılebılıyordu ve bu konuda bır uyemız TanTan'a ozel mesaj yollamıstı.
Bu asamada butun dosyalar ındırılebıldıgı ıcın adam elını kolunu sallaya sallaya sıteyı hackledı hatta hadı bu bızım hatamız olsun kendısıyle msn'de konusuyoruz sendekı yedeklerı yukle sıteyı acalım dedık adam bana web sıtesının lınkını verıyor taleplerı oradan bıldırecemısız .
Madem taleplerımızı senın web sıten uzerınden bıldırecegız ne dıye msn'de bızımle konusuyorsun ya da msn'den satıs yapmaya calısıyorsun ?
Ben kendısıne benım muhatabım web sıten degıl sensın deyınce bana benım muhatabım TanTan deyıp sohbetten cıktı .
Bu vatandasın sıtesıne yedekler yuklendıgınde bende buradan hostıng alacaktım msnde bıraz konustuk ne yalan soyleyeyım bende guven uyandırmadıgı ıcın hostıng almadım ıyı kı de almamıs .
ALLAH'tan bu sıteyı tasındıgımızda bende guven olsuturmadıgı ıcın ılk ıs yedek almıstım yoksa sıte gıdecektı.