Bir Haftalık php bilgisi ile yapılan işler
slm arkadaşlar bu gün tam bir hafta oldu php ye başlamaya karar vereli ve başlayalı...
bilmediğim bir çok konu vardı ve bu bir hafta içinde benim şimdilik işimi görecek kadar bir php bilgisine sahip oldum ama bilmediğim daha çok şey var...
bunlar...
1 >>> login sayfası yapmak ve hem kullanıcı adı hemde şifre sorgulatmak
2 >>> basit bir admin sayfası yaparak onu şifrelemek (yani k.adı ve şifre girmeden ulaşımı engellemek...
3 >>> çıkış sayfası yapmak...
4 >>> admin sayfasında tek sayfa üzerinde function komutunu kullanarak tek sayfada işlem yapıyormuş gibi işlem yaptırmak..
5 >>> db ye veri işlemek , silmek, değiştirmek (bunları web üzerinden yapmak)
6 >>> db deki veriyi işlemek yani yazdırmak (alt alta veya yanyana)...
7 >>> sql scprit ile kendi sayfama ait db yi oluşturmak...
şimdilik bu kadar öğrenebildim yarın sabahdan itibaren öğrendilkerimle bir scprit yaparak burda sizlerle yaplaşmayı düşünüyorum hem yorumlarınız için ki bu kişinin kendini geliştirmesi için lazım ve php başlamak isteyen veya yeni başlamış olan arkadaşlar basit kolay bir örnek sunmak..
ilgi ve alakanız için çok çok teşekkürler...
bir zamanlar asp veya php scprit leri açtığımda (hala öğle ama) hayranlıkla bakardım ben öğrenebilirmiyim acaba derdim... asp ye girdim olmadı olmama sebebide şu bir döngüye girdiğinizde sonlandırmanız lazım php de ise ({}) yapıyorsun her şey tamam... süper bir dil bu php..
yeni olduğum için bu kadar hevesli ve mutluyum kendimce 1 haftada epey bir yol aldım ve sizlerin sayesinde oldu bu sizlerle paylaşmak istedim...
saygılarımla..
Alıntı
iyide başlığı nasıl düzenlicez şimdi...

uyduk birine bu hale geldi başlık