ZaiL 'i öncelerdi severdim ama bu son zamanlarda felaket hakkında İSPATLANMIŞ olumsuz olaylar var. Herşeyden önce dürüstlkle yapılan iş'de hiç bir zaman başınız ağrımaz. Şu anda benim sitem sohbet kelimesinde 4. sayfada, nick vermeyim r10'dan bir arkadaşım bana dediği laf:
sen 1. sayfaya gel o zaman görürüm ben sana yardım edenleri.
aynen bunu dedi. bana yardım edenler kimler,
Mois
Asi
TuRaN
ama link ekleyerek yada ne bilim herhangi emek vererek değil, bilgi ve yol göstererek yardım ediyorlar. Mois'in verdiği taktik sayesinde 4. sayfadayım zaten daha önceleri 8.de oynaşır dururdum. ama geçenlerde sohbetevi'nin bulunduğu IRC'a bi saldırı yapıldı ve felaket küfürler edildi bunlara ezik diyoruz. neyse giriş kodu kurdum sonra aradan 10 dk. geçti telnete bir girdim pat pat pat pat ip'ler engelleniyor ama nasıl yavaşlama var anlatamam size. sonra ırc'a bi adam geldi biraz dalaştı felan eziklik etti ve en sonda kanaldan çıkarken kolaysohbet.org'un reklamını yaptı...

şimdi bunların hiç birinin loglarını tutmadım. ispatım yok yani yalaka diyenler olacaktır, desinler ben 2003'ten berri sanaldayım 2006 'dan r10'dayım. benim kim olduğumu nasıl biri olduğumu çok iyibilirler. onlarında bu yazıya yorum yazmasını isteceğim.

Dmoz olayına gelince tamamen çete olayına dönmüş durumda ben 1 senedir uğraşıyorum mail atıyorum bana gelen cevap x katagorine önerin diyor onaylanır diyor öneriyorum bu sefer obürü onaylanamıyor. içerik bakımından aynı olan siteler kabul ediliyor ama benimkisi yanlış katagori diye kabul edilmiyor site tamamen güncel ve hiç bi yerden çalma çırpma değildir. neyse kısacası DMOZ'a çeteler dadanmış. gözümde yok artık zaten

birde son olarak bir laf vardır, Çok çıkartma sesini keserler NEFESİNİ. ben şimdiye kadar r10'da hiç bir zaman bi tartışmaya yada bi olaya hiç böyle yorum yazmamıştım bu ilk oldu. umarm kısa zamanda DMOZ yetkilileri duruma bir çare bulurlar.

Mois adınada çok üzüldüm..