Merhaba kardeşim gerçekten güzel bir hizmet olduğunu söylemek istiyor ve soruma başlıyorum
SMFSEO ve seo ile ilgili ayarların tamamını yapmış durumdayım fakat sayfa indexine baktığımda keywords leri gösterirken
<meta name="keywords" content="konu, yasaktır, program, direk, vb, ve, için, bölümde, konunuz, lütfen, açılırken, açılması, antivirüsler, güvenlik, programın, programları, aksi, yardım, kurallara, kaygen, full, açmayınız, silinir, crack, konuyu, konuda, kesinlikle, halinde, bölüm, programlar, istek, paylaşım, konusuna, isteğinde, mesaj, onaylanmıyacaktır, yardımı, açmak, taktirde, verilecek, bulunmak, orijinal, gerekmektedir, mesajınızı, yazmanız, yazmalısınız, talepleriniz, hakkında, link, olsa, bir, acıklama, ufakta, konulara, not, açtığınız, ekleyelim, programı, yararlanabilmesi, bölümü, kuralları!!, rahat, daha, bilmeyen, kullanıcıların, okumadan, kurallarını, olmayan, sitelerden, belirtilmelidir, ureticisi, açılan, linklerinin, verilerek, verilmesi, rapidshare, harf, kullanılması, forum, buyuk, vererek, sitelerinin, linklerini, sitesinden, konuların, onaylamadan, açılmaz, modlar, onaylıdır, görünmez, mod, uygun, olması, arka, arkaya, dolayı, bundan, açılacaktır, bolumde, konularınız, kuralları, forumumuzda, kullanım, açma, bölümükonu, illegal, sadece, açıktır, açtığınızda, paylaşıma, bölümümüzde, legal, görünmüyor, diye, açılarak, ile, içinde, bulunanlar, uyarılacaktır, ilgili, serial, tam, adı, verilen, başlığında, bulununlması, davranışta, bu, modları, tarafından, uymaması, konunuzun, aynı, silindiğine, dair, paylaşılması, yapılmaz, bilgilendirme, geri, versiyonu" />
<meta name="copyright" content="Limon Forum Seviyeli Paylaşım Kaliteli Platformu" />
<meta name="author" content="Limon Forum Seviyeli Paylaşım Kaliteli Platformu" />
şeklinde karmaşık olarak metaları gösteriyor vbulletin forumlarında konu içeriğinin kelimelerini karmaşa olmadan sırası ile gösterdiğini gördüm ne yaptıysam düzeltemedim bu konuda yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.