10 yılı aşkın bir süredir web dünyasında bişeyler yapmaya calısıyorum, iyi veya kötü sitelerle hizmet ettim insanlara, bu güne kadar elimde bulunan yada elden cıkardığım onlarca sitem dmoz tarafından dizine kabul edildi, inanın hiç birini kendim eklemedim, ama son zamanlarda nedense özellikle r10 kullanıcılarının sorunu olarak böyle bi tuhaflık var, sanki açılan her site dmoz tarafından listelenmek zorunda, tabiki herkes kendi malını kıymetli gördüğü için hep haksızlık olduğunu düşünüyor buna da bişey demeyelim kalbi kırılmasın malum vatandaşların dmozu çok iyi takip ediyorum ben yıllardır, daha önce fazla şaibeli şeyler olmuyordu ama son bir kaç aydır özellikle bu webmaster forumlarından sonra, bazı editörlerin torpil uygulamasına gittiğini biliyoruz, tabi bu da kaçınılmaz bir gerçektir, arkadaşlar bunun önüne geçemezsiniz ne kadar cingar çıkarmak için çabalasanızda, çünkü neden ? eminim sizde orada editör olsanız kendi sitelerinize şans verecek kadar adaletli olacaksınız yani bu bağlamda konuyu özetlersek, eleştiri olsun tamam ama hakaret olmasın lütfen.. ayrıca dmoz editörü olduğunu söyleyen arkadaslar da üslublarına dikkat ederse biraz bence daha hoş bir tartışma olabilir burada ki dmoza editör alınırken, türkçesini nasıl kullandığına çok dikkat ediyorlar bildiğim kadarıyla

iyi çalışmalar herkese ..