Konunun sonucuna gelelim

Şimdi kendimi Türklükten afaroz edilmiş olarak buldum
@vienne alıntı yaptığın cümleye dikkat ettiysen ve ondan önce yazılanları okuduysan ben olasılığın beni alakadar etmediğini söylüyorum.Ayrıca yazdıkların hakarete girer ve bu sözleri başka birine söylesen hakaret davası açabilir.Ben ise sadece yanlış anlamana veriyorum ve yine bu seferlik hiç bir şey demiyorum.Beyler kimse size hakaret hakkı vermiyor lütfen üslubunuza dikkat edin.!Yani biri o kelimeyi söylediğinde ne tepki vereceğimi yazmadım.ayrıca şunu belirtmeyi unutmuşum samimiyetle söylüyorum ki tek isteğim askerde şehit olmak.KMLGLR e yazdığım cümlede sadece bakış açısının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım.Yoksa öyle tabir kullanan birine elbette ağzının payını veririm ve gerekli mercilere şikayet ederim.
KMLGLR ben kimseyi tehdit etmiyorum sadece beni terör destekçileri ile bir tutmalarını hazmedemiyorum.Ben sadece olanları ve olabilecekleri söyledim.Bu konunun laiklikle alakası olmadığını düşünüyorsan şehitliğin dini bir terim olduğunu bilmiyorsun demektir.Bakış açısı konularına hiç girmeyelim bence