Seostanbul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz yurtdışında yaşıyorsunuz. Anlayamazsınız burdaki insanların ne acılar çektiğini. Herkezin dini kendineyse gitsinler dinlerini yaşayacak başka yere. Ben burada ırkçılık yapmıyorum. İşi ırkçılığa çevirmeyin. Ben siteye laf söylüyorum. Kürt toplumun değil. Bu ülkede yaşıyosan, T.C. yazılı kimlikle Hastanelerde tedavi oluyosan ve benim verdiğim vergiyle yolların duble yol oluyorsa hainlik etmeyeceksin !!!
Seostanbul dostum benim laflarım sana değildi alıntı yaptığım kişiyeydi.
Fakat anlatmakta yarar var (istesem anlatmayabilirim özel bilgilerimi)
Ben doğma büyüme Türkiyeliyim Yani Türk'üm. Fakat özel sebeplerden dolayı Suriyeye gidiyorum orada kalıyorum ki orada yurtdışı şubesi yazmasının sebebi budur.Yaşananları çok iyi biliyorum merak etme Amcam Şırnakta askerlik yaptı , kuzenim daha yeni geldi askerden Doğu'da yaptı askerliğini. Haberleri bile izleyemiyordum bu nedenle.Irkçılığı sen yapıyorsun demedim.Lütfen yazdıklarımı dikkatli okuyunuz.Şehitlik konusuna gelince.Şehitliğin ne demek olduğunu araştırın bence Çünkü Şehitlik İslam'a göre önemli bir mevkidir.Eğer o haberi yazan kişiler İslam'a inanmıyorlarsa öldü diye nitelendirebilirler ve bu bir suç değildir .İnsan istediği inanca inanabilir Türkiyede vicdan özgürlüğü vardır Türkiye laik bir devlettir.ve yorumunu da haberini de inancına göre yapabilir .
Bana göre şehittir ona göre şehit diye bir kelime yoktur yani söylemek istediğim bu nedenle dilekçe yazsanız bile boşunadır.Umarım anlaşılmıştır anlatmak istediklerim