was adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce kendi ağzınla bu site pkkyı destekleyen bir site haber sitesi değil bunun sahipleri ******** diyosun (ki bence doğru ) .Sonra da Biz Türkler Kürtlere laf edince ayrımcı oluyoruz falan filan diyorsun. Niye bunları tüm Kürtlerin temsilcisi mi sanıyorsun ? Diyarbakırda hiç Türk yokmu niye haberleri yayınlanmıyor diyorsun fakat cevabını en başta vermişsin zaten.Yazdığın yazılar kendi içinde çelişmiş sanki ya da alttan alttan ırkçılık yapıyorsun.( Şu kalın olarak alıntı yaptığım yerde )
Gelelim şehadet konusuna. Şehitliğe inanmak inanç meselesidir.İnanırlar inanmazlar ona göre yazarlar bizi alakadar etmez zaten.Herkesin dini kendine.
Siz yurtdışında yaşıyorsunuz. Anlayamazsınız burdaki insanların ne acılar çektiğini. Herkezin dini kendineyse gitsinler dinlerini yaşayacak başka yere. Ben burada ırkçılık yapmıyorum. İşi ırkçılığa çevirmeyin. Ben siteye laf söylüyorum. Kürt toplumun değil. Bu ülkede yaşıyosan, T.C. yazılı kimlikle Hastanelerde tedavi oluyosan ve benim verdiğim vergiyle yolların duble yol oluyorsa hainlik etmeyeceksin !!!