Arkadaşlar 1.5 yıldır kullandığım vi tal VPS mden son derece memnunum ama dolar kuru artınca aylık ödeme fırladı ve KDV de kesiyorlaroda baya gözüme batmaya başladı (2 tane fan sitem var, hobi amaçlı olduğundan reklamsız, geliride yok yani o yüzden fiyat yüksek gelmeye başladı)
Uzun zamandır bu forumdaki paketleri takip ediyordum KDV derdinden kurtaran güzel tr lokasyon paketler var...Uygun arkadaştan hemen almak istiyorum zira vitin aylık ödemesi gelmek üzere ve ben ayrılmak istiyorum... Aradığım özellikler;
-Linux VPS
-Türkiye Lokasyon olmalı.
-En az 512 MB ram (mevcut ramimde 512 ve memnunum)
-HDD ve banwith farketmez şuanda 40 GB hdd ve 200 GB BW var ve fazlasıyla yetiyor bana.
-Anasayfam için ioncube isimli eklenti hazır olmalı (ben vpsye eklenti kurmayı bilmiyorum)
-Panel olarak Plesk olmasında ne olursa olsun (bitürlü sevemedim şu pleski çok karışık ve ağır geliyor bana) directadmin veya canel olabilir, farketmez yani.
Başkada aradığım özellik yok dediğim gibi sadece 2 site barındıracağım, hobi amaçlı uzakdoğu kültür sitem var. Forumda uzakdoğu tv ve radyo kanallarını dinleten, uzakdoğu şarkılını çaldıran özellikler var, mysql falan sağlam olmalı bunları kaldırmalı. Bir arkadaşım ücretsiz sponsor olmak istemişti onun vpssine kurduk çökmüştü.
Birde ben her ay en fazla 3 gün gecikmeli olarak düzenli bir şekilde ödemeyi yaparım. Sizdende buan göre kaliteli hizmet bekliyorum arkadaşlar. Yani site devamlı yayında olsun, kesilmeler olmasın yeter.
Birde sitenin bir şekilde kapanması gerekiyosa küt diye haber vermeden kapanmasın lütfen önceden mutlaka haberim olsun. Sınav veya tez oladuğu zaman günlerce girmediğim oluyor, sitenin uzun süre kapalı kaldığını ve farketmediğimi bilmek üzer beni...
MSN teknik desteği olmasada olur, ticketlerime gün içersinde yanıt gelirse sevinirim.
Faturaya falanda gerek yok yeterki sağlam olsun...
Ödemeler online yapılrsa güzel olur, oturduğumuz yerden her ay düzenli olarak yaparım (direk kredi kartıyla veya paypal)
veya bana garanti bankamatik çok yakın, atm den de kolayca yatırmak için garanti hesabıda olabilir.
Tekliflerinizi Bekliyorum,
Teklifleri burayada yapabilir veya msn adresimdende yapabilirsiniz:
kyle7ever@gmail.com
Umarım uzun süreli çalışacağımız bir anlaşma olur, teşekkürler -erkan-