kudret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir mantık vardır
bir işi herkes bilemez - bilirse o bir meslek olamaz - herkes kendı işini gorebılecek kadar akıllıdır elbetteki
yetmedıgın yerde yapman gerekenler - hiçbirşey bilmeden , bilenin , yanında kalacaksın ve buna herkesın gucu yetmez.
Bilgi kolayca elde edilemez.Sınırı yoktur ve satışa sunuldugunda oldukça pahalı olur.
peki buna ne diyeceksiniz bakalım...
Bu bir ilan :
Firmamızın internetteki tanıtımı için web sitesi yaptırmak istiyoruz.
Tül, şal ve eşarp üretiyoruz. Yaklaşık 1500 civarında farklı modelimiz var. Tüm modellerin sitede listeleneceği, kategorilere ayrılmış bir ürünler kategorisine ve hakkımızda, misyon, vizyon, iletişim gibi sayfalara ihtiyacımız var.
Yönetim panelinden yeni ürün geldikçe ekleyebilmeliyiz.
Bu işini bilen ve güçlü bir webmasterin teklifi :
Teklifimi uygun bulmanız durumunda ASP programlama dili ve MYSQL veritabanı kullanarak projenizi 30 iş gününde teslim edebilirim. Ücret 3.000 YTL_
Peki bu densize ne demeli ? :
yapacağım web sayfasının yönetim paneli türkçe arayüzlü 3 gün içinde hazırlarım.3 yıl %100 destek veririm. Ücret 100 (yüz) yeni TÜRK lirası.
peki siz 10 yıllık ve suanda PHP eğitim videoları indiren ve bu eğitimi başarıyla tamamlayacagına inanan bir WEBMASTER olarak ?
bunu nasıl karsılarsınız ?
ekliyorum, ben sadece iki kelimeyi asla küçük harf ile yazmam 1 : TÜRK 2: WEBMASTER ...

Belliki bu işten iyi para yiyosun.Size bi sözüm yok.Benim sözüm benim gibilere siz bu laflara kanmayın arkadaşlar iyi webmaster 3000 çekebilir bu onun emeğidir.Herkes kendi emeğini ister zaten 100 YTL fiyat çekende kendi emeğini çeker. Migrostaki çayla mahalle bakkalındaki çay aynı fiyat değildir fakat ikisinin de alıcısı vardır az yada çok.Ben işi bu pastadan pay almaya bağlamıyorum.Sizin gibi yazim WEBMASTER adamda gidip sana script yazdırıyorsa burda bir anormallik vardır.Çünkü ayakkabı tamircisi kendi ayakkabısını gidipte başka tamirciye vermez.Veriyorsa da ayakkabı tamircisi değildir.Yani burada WEBMASTER olarak üye olan bir çoğumuz gibi.

Bilmem anlatabildimmi??