Arkadaşlar 1999 yılından beri internetle uğraşan birisi olarak sizlere içimi dökmek istiyorum.Bu yazımdan sonra bir çok kişi beni haklı bulucak ve birçoğuda eleştirecek.Ama eminim dben haklıyım.nereden baksanız 10 yıllık bir webmaster tarihimde şu anda basit bir php uygulaması yapamayacak kadar acizim.bunun sorumlusu benim.ama sadece ben değilim.uyanın artık ben bu gece bir şeyin farkına vardım.burası bir webmaster forumu fakat buradaki üyelerin %90 ı webmaster değil.çoğumuz php kod yazmayı bilmiyoruz neden? çünkü abilerimiz biz öğrenmeye başladığımızda o lanet sözleri söylüyorlar.""Amerikayı tekrardan keşfetmeye gerek yok"" evet amerikayı tekrardan keşfetmeye gerek yok hazır portallar forumlar kullanın hazır scriptler satın alın sonrada ben webmasterim diyin.hayır bu değil o abiler bizi caydırıyor neden çünkü tasarım işini herkes yapmasın sadece onlar yapsın da sadece onlar kazansın bizlerde girelim "scrip yazdırılacak bütce 500YTL" ilan verelim neden bizler yazmıyoruz? bizler yapamazmıyız? tabiki yaparız ben bugünden itbaren artık hazır hiçbirşey kullanmamaya karar verdim .şu an Php eğitim videoları indiriyorum.benden sizlere tavsiye sizlerde öyle yapın.kazanan siz olun.