Öncelikle Site Yönetimini Kınıyorum!

Sitenize bu kategorileri açıp ilan bırakmamızı, bu ukala insanların azına sakız olmamız için mi istiyorsunuz?

Sevgili arkadaşlarım Sunucularımız Tükiyenin en iyi barındırma hizmeti veren kurumlardan biri olan NATRO'da barındığı için IP adresleri orada gözükmektedir.

evet bir yazım hatası sözkonusudur ve PM ile uyarılmayı tercih ederdim.

BG 100 Gbyte - 10 Mbit'dir. Gerekli bilgiyi natronun web sitesinden de temin edebilirsiniz.

Ayrıca Kurumsal Hosting'den kastımız bir takım (kişi)lerin genellikle 15-16 yaş arası genç arkadaşlarımız para kazanma sevdasına forum, blog, video vs. tarzında siteler için hosting alırlar.

Biz sadece "KURUMLARA ÖZEL" sunucu hizmeti yapan, ayrıca kurumsal kimlik ve bununla ilişkili web tasarımını da yapan bir firmayız dolayısıyla ticaret sicil gazetesi, faaliyet belgesi, marka tescili, yada tr alan adı uzantısı tescil belgesi (kişi adı olmaz siz onuda koz kullanır yazacak bir cevap bulursunuz) olmayan hiçbir firma yada kişiye hosting hizmeti vermiyoruz!

Bu gereksiz zahmete beni soktuğunuz ve firmama bir iyilik yapayım diye uğraşırken ziyadesi ile rencide ettiğiniz içinde ayrıca teşekkürler.

Saygısız Meslektaşlarıma Saygılarımla,
Sercan Turna
İnternet Hizmetleri Genel Koordinatörü