Merhaba Hako;
öncelikle temanı çok beğendim ve yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum.Benim merak ettiğim, v3 temada anasayfaya en çok izlenen videolar, en çok oylanan videolar şeklinde bir bölüm eklemek istiyorum.Yalnız temanın orjinelindeki gibi resimli şekilde listelenecek.Bunu hangi kodla yapabilirim?Yardımcı olursan sevinirim.Sitemi incelemeniz için adres aşağıdadır.Tekrar teşekkürler.
Turkeylog.com -- Türkiye'de Dünyanin Paylasimi! Turkeylog Video -- Türkiye'de Dünyanın Paylaşımı!
Yeni bir Kodlama gerek ama ilerki Versiyonda yapilir bu arada bana ozel msj atarsan sana lisansli v4 gönderebilirim kuracagin site adresini bildirmeyi unutma.
Alıntı
Kimseyi sorguya çekmek gibi bir niyetim yok hocam.Para talep etmediniz tabiki ama insanlara vaatlerde bulundunuz ve şimdi herşey sadece serverde olan bir problemden dolayı kayboldu diyorsunuz.Ben ftp üzerinden tasarım yapıldığını ilk sizden duyuyorum.Herkesin tasarımı pc'sinde olur.Sadece Mazeret bana inandırıcı gelmedi.Açık sözlüyüm kusurabakmayın
daha halen devam mi....bana tasarim nasil olucaginimi ögretmek istiyorsun bak kardesim ben tasarimi hep server üzeri yaparim ve örnek adres olarak da test.benimsitem.com ve tamamladigimda ondan sonra pc kaydet ederim bende cok acik sözlüyüm artik yeter diyorum.... bana verdigin -rep icin de sana tesekkür ederim