Merhaba;
Mars Telekom'un
Mars Datacenter bünyesinden hizmet alan firmalara özel yeni güzel hizmetleri başlıyor.
Kısacası sıfır yatırım ile
10 mbit,
25 mbit,
50 mbit port hızlarında tamamen Türk Telekom erişim kapasiteli p4, c2duo, quadcore cpu tabanlı sunucu kiralama hizmeti verebilecekler. Üstelik bunu oldukça uygun fiyatlara satarak tamamen yatırım yapmaktan çok daha karlı sunabilecekler.
Aşağıdaki donanım ve hizmet özellikleri Mars Datacenter'ın kesin şartları olup, bizim müşterilerimiz ekstra özellikler ekleme hakkına sahiptirler. Fiyatlar tamamen MARS Datacenter'ın tavsiye ettiği satış fiyatları olup müşterilerimize göre değişiklik gösterebilir.
3 tip sunucu donanımı bulunmaktadır.
- 1. Tip: P4 3.0/3.2 Ghz cpu, 1 GB Bellek, 80 GB SATA2 Disk, 8 Adet(5 kullanılır) IP adresi, Linux işletim sistemi
- 2. Tip: C2duo 2.0/2.8 Ghz cpu, 2 GB Bellek, 160 GB SATA2 Disk, 16 Adet(13 kullanılır) IP adresi, Linux işletim sistemi
- 3. Tip: Quadcore 2.4(q6600) Ghz cpu, 4 GB Bellek, 160 GB SATA2 Disk, 16 Adet(13 kullanılır) IP adresi, Linux işletim sistemi
Bu sunucuların fiyatlarına gelince.
- 1. Tip: 10 Mbit: 275 YTL, 25 Mbit: 725 YTL, 50 Mbit: 1300 YTL
- 2. Tip: 10 Mbit: 375 YTL, 25 Mbit: 850 YTL, 50 Mbit: 1725 YTL
- 3. Tip: 10 Mbit: 450 YTL, 25 Mbit: 950 YTL, 50 Mbit: 1950 YTL
** TRAFİKLER tamamen Türk Telekom hatları üzerinden sağlanmaktadır. Traceroute çıktıları ile daima denetlenerek kontrol edilebilir.
* Sunucularda Linux işletim sistemi bulunur.
* Kontrol panel bulunmaz, ekstra ücreti ile satın alabilirsiniz.
* Sunucular default kurulum teslim edilir, yönetim destek vs hizmetleri sunulmaz.
* Fiyatlara KDV dahil değildir.
* Sözleşmeler 1-3-6-12 aylık gerçekleştirilir.
* Trafikler
PAYLAŞIMSIZve
LİMİTSİZ olarak verilir. Paylaşımsız trafik garantisi
MARS TELEKOM güvencesindedir.
* Donanım yükseltme şansınız bulunmamaktadır.
* Ekstra IP adresi sağlanmamaktadır.
* Tüm IP adreslerinin Whois bilgileri Mars Datacenter adına kayıtlıdır.
* Cihazlarda fiziksel müdehale dışında yazılım/yönetim hizmeti verilmez. Donanım arızalarında mesai saatlerinde 2-4 saat içerisinde donanımlar yenisi ile değiştirilir.
* Bu servis için 300 adet sunucu ayrılmış durumdadır.
Bu hizmetler halen MARS Datacenter tarafında co-location hizmet satın almış müşterileri ve bu hizmeti alacak yeni müşterilere sağlanacaktır. Şuanda 6 adet müşterimiz tarafından satılmaktadır.
Hizmetler 26 Aralık 2008 tarihinde başlayacaktır. 26 Aralık için 50 adet sunucu hazır durumdadır.
Diğer şartlar ve sorular için bana ulaşabilirsiniz.