Site adresi: site adresi ö.m ile verilecektir -pm isteyiniz
Site için istenen fiyat: özel mesaj yada konuya cevap ile teklif yapınız.
Sitenin aylık getirisi: net ölçüm yapılmadı
Sitenin açılış tarihi: 06.02.2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: öğrenci,ödev,eğitim forumu
Günlük hit sayısı, kaynak link: Analyticse göre: 22 aralık: 4.442 Tekil (ciddi alıcılara hit bilgileri detaylı yollanacak gerekirse analytics hesabından baktırılacaktır.)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl, 10 ay 17 gün - pr değeri 3 idi ara güncellemede sıfırlandı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm site
Hosting dahil midir: değil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: mybb forum scripti (ücretsiz)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: mybb forum scripti (ücretsiz)
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı: yok
Özel Notlar:
- com uzantılıdır,
- sorunsuz ve tüm ayarları yapılmış forumdur,
- aylar, hatta en az 1 yıldır ilgilenmeme, yeni konu açmamama rağmen hitini korumaktadır. İlgilenildiğinde hiti kat kat artacağı büyük bir ihtimaldir.
- 1 kez filtreye girmesine rağmen hemen çıkmıştır. Zaten pr değeri o zaman sıfırlandı. İlk güncellemede pr değeri alması muhtemeldir.
- Anlık ziyaretçi sayısı yüksektir. Mesela şu an saat 11:10, birçok öğrenci okulda online ziyaretçi sayısı 136 görünmektedir. Cookie süresi 1 saattir.
- Google'da ödev kelimesi aramasında daha en fazla 2 hafta öncesine kadar ilk sayfadaydı. Dalgalanmadan dolayı yeri değişiyor. 2 yaşında olan site yayın hayatı boyunca yarısını neredeyse ilk 2 sayfada geçirdi. Şu an ise 2 ve 3. sayfalar arasında dolaşıyor.. şu an (23 aralık 2008) 2. sayfada...
- Daha önce MYBB forum scripti kullanmamış olabilirsiniz. zorlanmayacağınızı sanıyorum. vbulletin gibidir, eklenti yelpazesi geniştir, güvenlidir, Yönetimi son derece kolaydır....
şimdilik aklıma gelen bunlar... tekliflerinizi bekliyorum...