Umrumda degil ki program, cunku o program SPAMCI form doldurucudan baska bir sey degildir...
benim derdim, tinyurl vererek insanlari kandirmaya calisiyorsun caktirmadan.
Bir urun satiyormus gibi degil, bir program paylasiyormus gibi davranman hosuma gitmedi. cunku sen bu Programi burda pazarlamaya calisiyorsun, yani kendi iyiligini dusunuyorusni millet yararlansin diye degil !!!!
hadi simdi adam akilliysan bu yaziya da cevap verme, sus , yeterince dinledik senin palavralarini !
Gonderdigim postlari dikkatlice okursan kimseye bisey pazarlamadigimi sadece paylastigimi gorursun.
Post larda defalarca benimde programi yeni aldigimi ve sonuclarini burada yazacagimi soyledim. Kimseye bu program super falan demedim. Sadece boyle bir programin varligindan bahsettim.
Ayrica pazarlama dedigin sey zaten boyle olmaz. MMalesef bu yazdiklaridan senin bu isi bilmdigini anliyorum.
Linki refli vermem neyi degistirirki. Programi satin alacak kisi refli verdigim icin daha mi pahaliya alacak programi sanki.. Tabikide hayir. Programin fiyati belli... Refli alacakta, refsiz alacakta ayni parayi odeyecek.
Burada paranin bir kisminin Turkiye ye geri donecek olmasi seni neden bu kadar rahatsiz etti? Hem zaten burada kimse aptal degil, herkes biliyor refli link verdigimi ama kimse buraya takilmiyor...
Butun yazdiklarindan soyle birsey cikariyorum;
1. Insanlarin PR larinin kisa surede yukselmesi seni rahatsiz ediyor.
2.Insanlarin para kazanmasi seni rahatsiz ediyor.
3.Pazarlamayi bilmiyorsun
Uzgunum ama durum boyle...