Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
session_start kullanman şart mı peki? Hangi amaç için session_start kullanıyorsun?

Sorunun browserdan kaynaklandığını düşünmüyorum pek.
Belki senin bilgisayarından kaynaklı olabilir.
siteye ilk giriş yapıyor ve sessionlar tanımlanıyor 2 tane. biri kullanıcı adı biride hash halindeki şifresi. bahsettiğim 20 civarı sayfada sürekli işlem yapılıyor database e kendi üyeliğinden.bu yüzdende direk $username yazdığında kullanıcı adı gelmesi için ve her sayfada include_once olarak ayar ve kontrol sayfası olduğu için sayfaların başında hep session_start var.

bu şekilde :

<?
session_start();
include_once "includes/db_connect.php";
include_once "includes/functions.php";
bende bir sorun yok çünkü bu olayı internetteki browser ile test edilen sitelerdede ie6 ile test ettim.yeni kurduğum bir win xp deki ie6 ilede test ettim.firefox ve ie7 ilede test ettim.ayrıca birçok üyedende bu tarz şikayetler geliyor ve firefoxla denemelerini söylediğimizdede sorun çıkmadığını söylüyorlar.

kısacası ie6 kullananlarda yaşanıyor bu sorun sadece.

belirttiğim gibi sessionları kullanmak için start veriyorum.Başka yöntemi varmı session olayının veya bu bahsettiğim sorunun çözümü nasıl yardımcı olurmusun.

sessionlarda siteye girişde bu şekilde atanıyor :
$username = @mysql_result($sql,0,"username");
session_register("username");
dediğim gibi sitede sorun yok hatta ortalama 200-300 online ziyaret eden sürekli ziyaretçim var.ama artmıyor.sebebide bu sorunlar.session ile yaptığım işlemlerde ie6 sorun çıkarıyor.sorunda yine dediğim gibi 4 kez sayfayı açmak istediğinde 2-3 ünde sayfa görüntülenemiyor ile karşılaşıyor.ama firefox yükleyip denediğinde bu kişi sorun kalmıyor.Zaten şuan kullandığım pcde ie6 ile firefox var.bunu anlık olarakta test edebiliyorum.Çok uğraştım 1 hafta boyunca ama olmuyor bir türlü.bu uğraşım sırasında tek ulaştığım sonuç sayfanın başından session_start(); ı kaldırınca sorunun çıkmaması.

nasıl çözebilirim başka şekilde bunu en sağlıklı şekilde? session_start ile yapmak istediğimin alternatifi varmı?