Arkadaşlar php yi iyi bilenlerin yardımını ihtiyacım var.
Şimdi olay şu; session_start olan php sayfalarda internet explorer 6 ile ziyaret eden bir kullanıcıya sürekli sayfa görüntülenemiyor çıkıyor bir sitemde.Ama ne firefox ile nede ie7 versiyon tarayıcılarda bu sorun yok.1 hafta uğraştım acaba html kodlardanmı cssdenmi diye herşeyi kaldır ekle şeklinde deneme yoluyla test ettim.Sadece session_start(); olan sayfalara ie6 versiyon tarayıcı ile girince 4 kez sayfayı yenile dediğimde 2-3ünde sayfa görüntülenemiyor çıkıyor.diğer 1-2sindede normal düzgün açılıyor.
kodlamalarda hata yok dediğim gibi firefoxla sürekli geziyorum 20 kez yeniliyorum bir sorun yok.internet explorer 7 ilede aynı şekilde.
neredeyse 20 farklı sayfa varsa 15-16sında bu oluyor.tespit ettiğim session_start ile başlayan 3-4 sayfada ise sayfa görüntülenemiyor hatası vermiyor ie6 da.
bildiğiniz gibi win xp yi kurduğunuzda ie6 ile geliyor.çoğu internet kullanıcısı hala ie6 kullanıyor.firefox yüklettir diye bir tavsiyede istemiyorum.
anlamadığım aynı tarz kodlanmış başka bir sitemde yine session_start olmasına rağmen sayfa görüntülenemiyor hatası vermiyor.
ob_start gibi kodlarıda ekledim.session u sayfa sonunda kapatmayıda denedim.hatta bi kod daha vardı sayfayı yenilemeden güncelleyemiyordun.onuda denedim ki zaten oda işime yaramıyo sürekli güncellenen sayfalar.
lütfen bu konuda yardımınızı bekliyorum.site için reklam versem gelen ziyaretçinin neredeyse %70 i sırf bu yüzden birdaha girmiyor.
yardımlarınızı bekliyorum