KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam , girip sitem dolu bir mesaj yazıyordum ki eleştiri konusuymuş

Host alana ; kontör hediye , inek hediye , rapidshare hesabı hediye , link hediye , reklam hediye vs. kampanyalar , kampanyayı yapan hosting firmasının itibarını zedeliyor bence .
Neden zedeliyor her firma istediğini yapar neden bu kadar çok üzerinde konuşuluyor, lahmacun verse müşterilerine, yada sakız verse kim karışabilir, sektörüde zedelemez, ayrıca, barındırma alan kişi hangi hizmeti alıyor farkındadır, eğer sizin gereksiz veya zedeleyici düşündüğünüz kampanyaları yapan kurumsal müşterilerini topluyor ve onları memnun bırakıyorsa ne ala, daha iyisi yok. Müşteri topluyor ama sorunlar yaşatıyorsa zaten hizmet alan kişi/kurum bir dahaki sefere daha dikkatli olucaktır.

Yalnızca bu ikinci şekilde olursa sektör darbe alır ve her farklı kampanya düzenleyen firmaya iyi kötü yorum yapma durumunda değiliz.

Ek olarak fiyatı sabitleyin diyenlere gerçekten şaşırıyorum, "ucuz etin yahnisi sert olur" lafına katılıyorum, lakin kimi destek verir yüksek fiyat ister , kimi bir sunucuya 100000 site koyar, destek vermez ona göre fiyat ister. ( eğer bunu söylüyorsa zaten ne ala, herkes tam destek , yüzde yüz uptime verip birde ucuza sattiği için beklentiler yükseliyor, sektör zedeleniyor).

Kusura bakmayın ama bence konu gereksiz , boşa bir eleştiri olmuş, yada yanlış şeyi eleştiriyorlar, host alan sakız verse bile, müşteriyi kazanıp onları memnun ettiği sürece en iyisidir.

Kolay gelsin