Vakit geçirmek için forumda gezinirken bu başlığı gördüm ve üşenmeden sonuna kadar okudum.
Her ne kadar artık aramızda olmasa da testere nickli arkadaşımız cidden çok sinirli galiba.

Yalnız hiç düşünmeden etmeden alevlendirmiş ortalığı. smf.gen.tr sahibi ivan_ ve kuzeni Oğuz Bey ile yaklaşık 2 senedir çalışıyoruz.İkisini de çok iyi tanırım.İkisi de bu işlerde kesinlikle para hesabı yapmayan kişilerdir.Bu nedenle amaçları smf.gen.tr yi büyütmek değil aksine nezih bir ortam yaratmaktır.
Bilmem içinizde smf.gen.tr ye üye olan var mı ama varsa ordaki ortamı çok iyi biliyordur.Diğer sıradan destek sitelerine benzemez.Yönetim üyeleri üye değil hepsini birer admin olarak görüyor.Çünkü üyelerin hepsi kendi sitelerinde birer admin.Kendi sitesinde insan yöneten bir adamı orada yönetmenin yanlış olacağını düşünüyorlar.Bu nedenle forum ilk kurulduğunda üyelik sözleşmesi bile tüm üyelerin yardımıyla ortaklaşa oluşturuldu.
Forumun genelini etkileyecek bir karar alınacağında üyelere sorulmadan adım atılmıyor.Forumda para kazanma hırsı sıfır.Reklam hiç yayınlanmıyor.Herkes tamamen gönüllü ve hiçbir çıkar gözetmeksizin orada bilgi paylaşımı yapıyor.Ve gerçekten hosting ücretlerini liste fiyatı üzerinden her sene kendileri ödüyorlar.
Şimdi böyle bir grup elini taşın altına koymuş ve bu kadar nezih bir ortam yaratmaya çalışmışken gelip bunu eleştirmek hoş birşey mi sizce?Siteye üye olurken sizden bir ücret talep edildi mi? Hayır..O zaman bu alevlenme niye?
Sizi kimse oraya zorla üye yapmadı.Eğer üye olmak istiyorsanız siz sitenin şartlarına uymalısınız.Site her üyeye ayak uydurursa uyduracak ayağı kalmaz.Şartları beğenmediyseniz de üye olmazsınız olur biter.Neden ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ki