savaşlarında flash olması için aradan 13 yıl geçmesi lazım.. yada arkadaşın çok mükemmel flash bilen biirine para verip yaptırması.. veya öyle biriyle ortaklık kurması..

çünkü bu oyun travianın clone tipi ve free olarak dağıtılıyor zaten

o yüzden
--------
Turk Yapımcılar Tarafından ve Parasızlıkla Geliştirilmiş yeni bir oyun. Osmanlı Devletini Konu Almış, Askerler, harita, şehir ve oyun mantığı çok hoşuma gitti.. daha doğru Age Of empires'in online tarzı diyebiliriz.. flash görselliğide olması ayrı olarak cabası.. savaş similasyonu, şehirdeki insanlar hareketli olması ,tarımda çalışan işçiler mal taşıması. Savaş similasyon ve görseli benden tam not aldı.. Türk yapımı olması birazda gururlandırdı..
-------------
bu kısımda copyright ta bir nick ve adres yazıyor;
o copy kısmının yalandan ibaret olduğunu belirteyim.. yani ortada Türk yapımcıların geliştirdiği herhangi birşey yok.. eğer alt tarafa 5 tane padişah resmi koymak geliştirmekse swf decompiler indiren herkes geliştirici olsun..

oyunu bende indirip kurmuştum local hosta..

db den direkt olarak kendinize maden ekleyemiyorsunuz mesela..
çünkü her kademe için ayrı ayrı limitler database de her oyuncu için farklı fieladlarda tutuluyor. ve o limitleride değiştirmek gerekli

ayrıca oyunda sadece tek bir flash dosyası var ve oda kademe gelştirdikçe değişiyor.. altta kalan süreler falan yazıyor.. herhangi bir hareket age of empire tarzı animasyon söz konusu değil..

üzgünüm.. başkasının emeğine konup altına ben yaptım diye copy koyma işini etik bulmam... sadece bir türkçe çeviri yapmış ve copye kendi nickini yazmış.. yazık..

tek kelimeyle yazık...

gururlanmak yerine utanmak gerek... emek hırsızlığı ve üstüne konmak utanılacak birşeydir arkadaşım.

tasarımda pek farklı değil.. çok çok ufak rötuşlar yapılmış.. o yüzden tasarım konusuna değinmek bile istemiyorum..