Herkese, Selam!
Konu hakkında bildiğim kadarı ile size yardımcı olamaya çalışayım. Benim Naymanlı Computer' de toplam 2 sunucum var ve bu firmayı çok yakından tanıyorum. Kendileri izmirde kendini yeterince tanıtmış kök bir firmadır. İzmir' de kurululan ISS firmalarındandır. KB Bilişim hakkında tam bir bilgim yok ama geçen sene bu firmanın baya bir sunucusu bu firmada yer alıyordu. Akın Eroğlu denilen bir kişi Naymanlı Computer sahibi Serdar' beyi devamlı arıyordu oradan biliyorum. Ben datacenter' a gidiyordum makinamda işlem yapmak için bir bakıyordum bu kişi ile günün 5 saati telefonda görüşüyor.

Bende Serdar beyin kendilerine sormuştum samimiyetimden dolayı bu kim diye bu makinaların sahibi demişti. Sonra bildiğim kadarı ile makinaları geçen aylarda çekmiş başka bir firmaya ve ondan sonrada batmış sanırım Kar Bilişim. Kar Bilişim hakkında pek bir bilgi vermemişti Serdar bey ama konuşamalarına şahit olduğum kadarı ile devamlı ödeme sorunu yaşıyordu Naymanlı Computer ondan dolayıda tahminim postaladı başka firmaya Serdar bey. Benim incelediğim kadarı ile şuan Arasline denilen bir firma ile çalışıyor.
Mağdur olan arkadaşlar var ise Naymanlı Computer ve Arasline ile iletişime geçsin derim. Naymanlı Computer ile alakaları kalmadığını biliyorum ama iyi bir firma elinden geleni yapar diye düşünüyorum. Sitelerinden sabit ve 2 tane fct santral numaraları mevcut arayın ve görüşün derim. Şunu söyleyim Arasline ünvanlı firma ilede görüşün onlarda sanırım şuan sunucuları belki onlar oradan birşey yapabilirler.
Son olarak Kar Bilişim baya meşhur bir *********** gibi görünüyor Naymanlı Computer gibi bir firmanın bile ondan alacağı kaldı ise bu adamlara dikkat edin derim ve Bundan sonra büyük firmalar ile çalışın derim. Ben Naymanlı Computer ile 3 yıldır çalışıyorum tek sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.
Mağdur arkadaşlara geçmiş olsun.