Benim demek istediğim o dakikaya kadar en iyi oynayan oyuncumuz Delgado. İlk sarı sonuna kadar haklı. O karta itiraz eden yok zaten. Benim itiraz ettiğim adamın zaten sarısı var ve adama üst üste 10 saniye içersinde 2 faul yapılıyor ve bu adam bu takımın kaptanı. Üst üste gelen tekmelerin ardına sinirlenmesi gayet doğal. Yani sarısı olan ve o takımın o dakikaya kadar en iyi oynayan oyuncusuna bu kadar ucuz kırmızı göstermek çok doğrumu sizce ben buna itiraz ediyorum. Şimdiye kadar kaç kişi sarı istedi diye kendisi sarı kart gördü ligin başından beri. Hep bizimi bulur böle şeyler.
Neyse bence Gs 11 kişi oynayan bir Beşiktaşa yenmiş olsaydı o zaman haketmiş olurdu. Ama ben yinede Tebrik ediyorum. Çünkü bunun inönüsü var. Bakalım ana bacı küfür eden GS seyircisini biz orda nasıl karşılıcaz. Herkes görücek.
Hadi Delgado ikinci sarıyı ikili mücadelede görse haklısın ama bu bi kuraldır.
Nasıl hakemi aldatınca,hakeme temas edince net bir sarı kartsa,hakemden kart istemekte sarı karttır.
Bu sefer hakem senin düşündüğün gibi düşünüp sarı kart çıkartmasa çifre standart olmazmı ?Herkeze çıkan kart Delgadoya çıkmıyor diye.