Arkadaşlar hadi penaltılar neyse, penaltı konusunda haklısınız diyebilirim. Ama bir derbi maçta böle komik ve ucuz bir kırmızı kart olmamalı. Zaten gs bu maçta favori ve gsnin bu aralar bizden daha formda ayrıca bizden daha iyi oynadığını diğer topiclerde bende kabul ettim. Ama bu kadar basit bir kırmızıyla maçın tadını değiştirmek sizce ne kadar doğru ? Siz gsli olarak 11 kişi bir Beşiktaş'ımı yenmek isterseniz yoksa böle bir kartla 10 kişi kalan bir Beşiktaş'ımı yenmekden zevk duyarsınız. Benim tartışmam bu böle şeyler derbilerde hep bizemi denk geliyor arkadaş.
Neyse daha fazla yorum yapıpda canımıda sıkmak istemiyorum. Bunun inönüsüde var.
Komik ve ucuz bir kırmızı kart demişsin sanırım macı izlemedin.. Delgado kırmızı kart gördükten sonra sizin teknik direktörünüzde Kırmızı kartın doğruluğunu onayladı hatta delgado hiç itiraz etmedi.. Ayrıca Galatasaray her halukarda Beşiktaşı yenerdi.
Hakem macın içinde yer almadı gereksiz müdahale yapmadı.. fauller,penaltı,kartlar doğruydu.. Taraftar gözlüklerinizi çıkarıp TRT 1'i veya Maratonu izleyin bakalım ne diyecekler..