Merhaba arkadaşlar
Özgün oyun incelemeleri yazıyorum, incelemeler re-write olup en az %90 oranında özgünleştirip teslim edilmektedir, bugüne kadar özgünleştirme yaptığım tüm müşterilerimden %100 memnuniyet aldığımı belirtmek isterim.
İncelemeler genel olarak en az 5 paragraf ve en az 500 kelimeden oluşuyor her bir incelemenin fiyatı 2 YTL'dir. Bu fiyata özgün makale yazıyorlar diyen arkadaşlar çıkacaktır belirtmek isterimki özgün makaleler bu incelemeler kadar detaylı ve uzun olmaz
Özelliklle yazılmasını istediğiniz bir oyun incelemesi varsa ismini bana bildirin, oyunun incelemesini yazıp yazamayacağımı size geri bildirim ile iletirim

eğer oyun adı belitmezseniz ben rastgele oyun seçerek incelemeyi yazarım.
Oyun incelemelerinin yazımı için tam bir süre vermiyorum iş yerinde yoğunluktan dolayı bazen yazımlar geçikebilir akşamları yazmaya devam ederim, siparişler veriliş sırasına göre yapılır ve her müşteriye tahmini teslim zamanını görmesi için sırası bildirilir.
Arkadaşlar, ücretin yapılan işi karşılamaması nedeniyle bir süredir bu işe zam yapmayı düşünüyordum bugün itibariyle ailemizde çalışan tek bireyinde işten çıkartılmasıyla evdeki tek gelir benim bu tür işlerim olmuş durumda bu nedenle oyun incelemelerinin fiyatı 2 TL ' ye yükseltilmiştir bu fiyat şuanda incelemelerini yazdığım müşterilerim için geçerli değildir 30 Ocak ve sonrası verilen siparişler için geçerlidir.
Ödemeyi
yanlızca iş bank havale / eft olarak kabul ediyorum.