Gorgon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dediğin terimleri bilmiyorum beat meat bunlara yabancıyım. Vay be zor işmiş gerçekten yazılışı bile bi tuhaf.
Zaten ben bilsem yapacak olsam, yazdıklarını anlardım. Ben zaten acun'un hakkını veriyorum adam çok zeki, Angelina'yı getirdi neden? Çünkü bu ülkede erkekler hafif bacağı açık bi hatun gördümü dibine düşüyor.
50Cent'i getirdi neden?
Çünkü geleceğimizi emanet edeceğimiz gençler, daha 13-14 yaşında salak salak hareketlerle, düzgün türkçe konuşamazsen emperyalist bir müzik kültürünü benimsiyor. Acun bunların farkında değil mi sanıyorsun? Farkında ki o yüzden bu sanatçıları getiriyor. Babasının hayrına değil yani. Karşımdaki insanın benim söylediklerimi anlaması için aynı frekansta olmak gerekiyor.
Bknz: schreck
kimin düşünce darlığında olduğu ortada .Türkçe yapılan raplerde genellikle türk milliyetçiliği hakim.İngilizce falan dinlemiyorum.Tasavvuf dahi yapılmakta.Yani biz amerikalıları falan övmüyoruz.kendi ülkemizde olup biteni anlatıyoruz.Konserler 3000 ile 5000 arasında değişiyor.Bukadar insan aptalda acaba bi senmi akıllısın. Bu işi 30 yaşına gelmiş insalarda yapıyor ayrıca üni. mezunu.Sagopa Kajmer dinle ondan sonra gel buraya yaz.Respect and Peace