Blackout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda çok haklısınız, bizimde en çok yakındığımız konu bu aslında.. Fakat mağdur olma ucuzluktan olmasa gerek servisi sağlayının kişiliğinden kaynaklanmakta olduğunu düşünüyorum.
AXSOY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
müşterilerde mağdur oluyor bana gelenler sürekli güvensizlik muamelesi yaparak geliyo, sabit telefon vergi levhası referans bilmem daha değişik şeyler ben yazıyorum müşterinin istediklerini o ise şunu söylüyo ardından kusura bakmayın sütten ağzımız yandi 1 kere
Axsoy arkadaşımız ve Blackout arkadaşımız doğru söylüyor.Günde bana Vds fiyat listesi isteyen arkasından vergi levhası ticaret oda kaydı v.s istiyor veriyoruz.Böyle bir çekingenlik ve tedirginlik söz konusu oluyor.Bende nedendir anlamış değilim.Ama günde 10 kişi geliyorsa 8`i bu şekilde konusuyor.Ve daha sonra ya pahalılıktan yada güvensizlikte.Bizim sütten dilimiz bir kere yandı düşünelim ibaresi ile geri dönüyorlar.Ve yanlış anlamayın kimseyi kırmak ve incitmek gibi bir niyetim yok.Fakat benim 70 YTL`ye verdiğim 1 gb ramli VDS fiyatını müşteriye sunuyorum ben 40 ytl`ye buldum teşekkür ederim dediği zaman bende teşekkür ediyorum aradan 1 hafta geçiyor lanet olsun aldığım Hizmete keşke sizden alsaydım diyerek pişmanlık duyuyorlar.Herşeyin maliyeti ortada.Firmalar arasında 5-10 ytl fiyat farkı olurda 30-40 ytl kadarda fiyat farkı olması bence düşündürücü.Geçtiğimiz kış fiyatlarını çoğu firma mumla aramakta.Benim şahsi düşüncem bir x firması kampanya yaptığı zaman piyasa düştüğünde y firmasida yapiyor.Nedenide açık ve ortada x firması kampanya yapiyor ve müşteri topluyor y firması ise kampanya olduğu için etkileniyor ve verdiği hizmet ürünlerini satamıyor.Ve batma hatta ve hatta satış yapamama korkusu içine girdiği için kampanya yapıyor.Ve piyasada haliyle düşüyor.Bende yapıyorum yeri geldiğinde ki buna mecburum.Bana göre belli zaman dilimleri içerisinde yenilikler yapılması gerekli.Fiyatların düşmeside bizler sayesinde olduğunu düşünüyorum.Aynı zamanda Harun arkadaşımızın dediği gibi dedicated fiyatlarının aşşağıya düşmesi.