kscmersin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baktım ki işin suyu iyice çıkmaya başladı birazçık bu konuda daha dikkatli olunması için ironi içeren bu yazıyı yazıyorum.
Arkadaşlar bu iş pit pazarında korsan kitap satanların ve ya ****** cd satanların pazarlama mantığıyla "gel abi 3 cd alana 1 bedava 2 korsan alana 3. bedeva" mantığıyla yapıldığı sürece , " müşteri " de gelip abi ben öğrenciyim öğrenci indirimi varmı diye gereksiz mantıksız sıradışı sorular sormaya devam eder. Biz kamu hizmeti yapmıyoruz ki yapsak bile kamuya açık en bilinen umimi hela da bile öğrenci indirimi yok şu anda bulunduğumuz sektör özel sektör burda paso lu öğrenci emekli v.s lere bir tölerans bildiğim kadar dernek onaylı gelmedi kimseye. Bu ve buna benzer sorulardan o kadar sıkıldım ki buna alet ve neden olan (sözde) hosting firmalarına uyuz olmaya başladım. Adresimizi gören gelip kampanyalı birşeyler varmı demeye başladı 5 aydır tek paket kampanyamız var şeklini şemalini sitede anlatmışız ama bu da yetmiyor adam üstüne domain istiyor fazladan band istiyor bilmem ne istiyor bu tarz kampanyalar yapanlar devam ederse yakında bu adamlar bizde şirketten hisse de ister kâr dan pay da ister.
ya biri sevdiğin şarkıcının kaseti hediye diye kampanya yapar öteki gider kontör hediye eder. Kapitalizm çılgın vahşi birşey ama bu çok daha beter ve fazla birşey. Eminim bu kampanyaları bulan arkadaşlar gece kafalarını yastığa koyduğunda çok düşünüp hesap kitap yapıp kafa patlatıyorlar buna eminim ve saygım var =) fakat biraz daha ayakları yere basan işler yapılsa daha bir umutlu olacam şu piyasanın geleceğinden.
bir atasözü vardır " hızlı koşan atın b**u seyrek düşer " diye hızlı koşmaya kalkmasın kimse bence zaten küresel bir ekonomik kriz var bu güzel kampanya fikirlerinizi bir kerede harcayıp ziyan etmeyin bence

sonuna kadar haklısınız gerçekten