Herkese Merhaba, TR-NETWORK Türkiye'nin Hosting Ağı hizmetleri olarak alanında uzman kadrosu ile kesintisiz ve güvenli olarak hizmetinizdeyiz.TR-NETWORK Her bütçeye uygun olarak yapılandırılmıştır.
Web Hosting, VPS, Kiralik Sunucu ( Dedicated ), VDS, Alan Adi Tescili gibi birçok hizmeti firma üzerinden temin edebilirsiniz.
Ayrıca her türlü (popüler) kontrol panellerinin lisansılarını ve sunucularınız için otomatik yedeklemede için kullanabileceğiniz alan hizmetlerini firmamızdan kiralayabilirsiniz.
Web sitemizin ulaşılabilirlik oranı
%99.9'dur.Böylece problemlerinizi istediğiniz zaman, gece veya gündüz farketmeden, yardım masamız aracılığıyla bize ulaştırabilirsiniz.Üstelik 24 saat içinde problemi çözme garantisi veriyoruz!
Sunucularımız yurt içi
Bursa - DGN Teknoloji'de barındırılmaktadır.
Parallels Plesk Control Panel lisanslarımızın hepsi Parallels firması Türkiye çözüm ortağı olan DGN Verimerkezi üzerinden alım yapılmaktadır.
Şu an için Plesk lisans fiyatları aşağıdaki gibidir. Fiyatlarımızın tümü Linux ve Windows işletim sistemleri için aynıdır ve Plesk 8 ve 9 versiyonları tümü için geçerlidir.
Power pack lisanslar içerisinde
Anti SpamAssassin, Application Pack, Helpdesk, Tomcat, ColdFusion, PostgreSQL ve MSSQL ilavelerinin tümünü kapsayan pakettir.
Plesk dedicated sunucu lisans ücretleri : - Plesk 10 Domain Std. : 15 Ytl /Ay
- Plesk 100 Domain Std. : 40 Ytl /Ay
- Plesk Unlimited Domain Std. : 75 Ytl /Ay
- Plesk 10 Domain PP : 40 Ytl /Ay
- Plesk 100 Domain PP : 65 Ytl /Ay
- Plesk Unlimited Domain PP : 100 Ytl /Ay
Plesk Virtuozzo lisans ücretleri : - Plesk 10 Domain Std. : 10 Ytl /Ay
- Plesk 100 Domain Std. : 15 Ytl /Ay
- Plesk Unlimited Domain Std. : 20 Ytl /Ay
- Plesk 10 Domain PP : 18 Ytl /Ay
- Plesk 100 Domain PP : 25 Ytl /Ay
- Plesk Unlimited Domain PP : 30 Ytl /Ay
Lisans kullanım hakları için lütfen bizimle mail veya msn üzerinden iletişim kurun. Lisanslar online aktivasyon ile satılabilmektedir.
Yardım Ve Destek [+
]7/24 Ticket Destek Servisi
[+
]Sms Uyarı Sistemi
[+
]7/24 Telefon Destek Hizmeti
[+
]Haftalık Yedekleme
[+
]Full Managed Destek ! [+
]Web Adresi :
TR-NETWORK Services :: Duyuru - Kampanyalar [+
]Müşteri Paneli :
TR-NETWORK - Destek [+
]MSN Messenger & Mail :
info@tr-network.net [+
]T.K. Yetki Belgesi No:
1248 Herkese İyi Günler & İyi Çalışmalar..
Saygılarımla..