DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Inanırmısınız arkadaşlar 1 kaç saat öncesine kadar aklımdan neler geçtiğini size anlatayım elimde boş makine vardı kuracaktım bir virtuozzo trial key ile türkiyeresellerin dediği gibi gel vatandaş 1 ytl ozaman piyasayı bu hale getirerek bizmi suçlu olacaktık.Aylardır bizim içinde bir kaç firma sahibi dostum neden ucuz satıyorsun diyorlar halbuki piyasa şartlarına bakıyorum benim cpanel ile 512 mb ramli vds satış fiyatım 35 makine 20 cpanel = 55 + kdv piyasa standartlarında satış yapıyorum.( 1,5 yıldırda fiyatlarımız hiç değişmedi sözde zam yapmamız gerekirken neredeyse indirim yapacağız)
R10 piyasasını düşüren 10 , 20 , 30 YTL` e vps satanlar değil arkadaşlar yanlış başlık altında konu açmışız.
100 YTL 200 YTL 300 YTL bir çok firmanın kullanamadığı kiralık sunucuları satıyoruz (Malesef Bunlardan biri de benim ve bu konuyu cevap yazan sizlersiniz ) Dedicated satışları malesef bu kadar düşük olmasa vps fiyatları ve reseller fiyatlarıda bu kadar düşük olmayacağını düşünüyorum.
Çıkmış bir openvz virtuozzo furyası gidiyor 1024 2048 ram aynı makineyi ben 8 9 vds ile sığdırırken x firma alavere dalavere ile gel reset panel mevcut gel o bu şu mevcut ama cpu limit %5 ram limit %5 disk kullanım %5 niye kimse hala bunları görmüyor anlamıyor.
Tabi bu işi doğru düzgün işini bilen firmalar yapmıyor mu yapıyor hypervm kullanır virtuozzo kullanı 8 vps açmaz hatta daha iyi performans için 4 vps üzerine bile geçmez fiyatıda ona göre olur.Ama kalkıp birisi gel bendede aynı makine aynı özellikler 20 30 ytl 30 vps sunucunun arasında senide iteleyim neden diyemiyor.Neden !!!
Merhaba Harun ;

Bir sunucuya 4 vps den fazla koymuyormusun ? Yanlış anlama sakın basit bir hesap vps bası sana 35 ytl kalıyor. 4 x 35 = 140 YTL . Hadi 8 tane koysan = 280 YTL. min 8 tane koyman gerekiyor çünkü; donanımı bedavaya almış olsan bile hatta ne kadar ödüyorsun ? Kaldı ki donanımlara ben şahsen 1200-1300 civarı verip (sunucu başı) 13 ay taksit ile ödüyorum.

Vps işinden en iyi ekmeği ben yemişimdir biliyorsun vmware üzerinden. . O da tam 1.5 yıl öncedir. O zamanlar vps müşterisi benden çok olan bile yoktu en azından bu forumda. Fakat dediğin gibi %100 katıldığım ; sunucu fiyatlarının çok düşmesi ve buna bağlı vps fiyatlarının gene çok düşmesi çok aşırı etken oldu buna.