Bu işin görünen yüzü bide görünmeyen tarafta openvz hileleri var yoksa bu ucuz VPS gökten 3 elma düştü niyetine gelmiyor.
Edit: Selamun aleyküm
İntel

bu hizmeti ucuza sağlayanların hepsi havuz ram sistemli sanal paylaşım yazılımı kullanmıyorlar ki geneli wmvare kullanıyor adamın maliyeti ile topladığı para birbirini nasıl karşılıyor aklım ermiyor Vmware'de vds' ler açıldıktan sonra kullanılanı kadar ana makinada gözüksede buna aldanıp aa nasıl olsa bu kadar kullanılıyor demekki bu kadar daha açarım diyip açıyolar sonra makina şişiyor. Vmware şişti diyolar şişer tabi fazla açarsan. 8 gb ramli makinada 2 disk kullanıyorum c ye 3 d ye 4 vps alıyorum. 7 gb dolu 1 gb boş sattığıım fiyatla maliyet orantısından gelen kar ı ben biliyorum. Yeri geliyo müşteriyi kırmamak adına ödeme zorluğu yaşayanlara ufak indirimler yapıyoruz ki kaliteli hizmeti alsınlar sorun Ko pvp müşterilerime ve yeni gelen müşterilerime niye geliyolar biliyolar ve güveniyolar. Hepsine çok tşk ediyorum. Kısacası memnun olmayan müşteri istemiyorum. O memnun olmadığında bende memnun olmuyorum. bu işi böyle yapın arkadaşlar. Sonunda zararı size dönecek. Yeri gelir bir gün belki bende kampanya yaparım kaliteden ödün vermem az kazanırım yine kaliteli satarım laf söylettirmemeye çalışırım umarım anlamışsınızdır.