MeSsO_ ;
peki kalecinin o topu Önder'e çarptırcağınıdamı biliyordu ? belki kaleci kucağına alabilecekti topu ? sen kafa topuna çıkarken geri gerimi yürüyorsun ? bu bir zamanlama meselesi. önder kafasına gelemeyeceğini anlayınca öne doğru düşmek istedi,topu kaleci yumrukladı ve öndere çarptı.
Hee sen diyosan ; Önder kalecinin o topu kendine gönderceğini müneccim gibi sezip o kadar hareketlendi . Peki öyle olsun
Ya şu yazdığın cümleye sen kendin inandınmı ?
Arkadaşlar pozisyon BARİZ ve NET neyi tartışıyoruz hala ?
Bakın fanatik Fenerbahçeli olduğunu bildiğimiz bir yazar.
Selçuk Yula bugünkü yazısında ne demiş;(açıkçası sizden beklerdim bu adamdan beklemezdim bu yazıyı)
Önder golü elle attı
Başlığı altında devam eden cümlelerin sonunda;
Ben ona buna bakmam. Burada golü atana bakarım. Uzun zamandır oynamayan Önder, eğer galibiyet golünü atıyorsa sevinçten yerinde durmazdı. Demek ki doğruya doğru, karar yanlış!
Edit:
Arda;
Alıntı
Fizik kurallarına göre futbol yorumlayan değerli spor yorumcularımızın bizlere öğrettiği gibi(!) meşin yuvarlak futbolcunun vücuduna çarpıyor ve hızından bir kayba uğramadan ağlarla buluşuyordu. Oysa kola yada ele çarpan top, balon gibi söner olduğu yere düşer!
Şimdi antudakiler bu pozisyonun kolla atılmadığınımı iddaa ediyorlar ?
Kolla atılsaymış balon gibi sönermiş ?
Ayrıca bunlar kim demiş çok merak ettim.
Alıntı
Fizik kurallarına göre futbol yorumlayan değerli spor yorumcularımızın bizlere öğrettiği gibi.
Bunun kurala murala ihtiyacı yok.
Tamamen topun geliş hızı,mesafesi,açısı vede kolun(yada elin) yeri,duruşu vsvs.
Bu top kola çarpıp gol olmuştur ama karar verilmiştir hala golün geçerli olduğunu savunulması acaip.