Kardeşim, Allah senden razı olsun. Denedim ve çok beğendim. 4 4 lük olmuş. Email göndermesi olsun, mesajlar'da ayrıntı belirtebilmesi olsun, tam anlamıyla bir şaheser. Hemen siteme ekledim ve içeriğime göre düzenledim. Panel'den tümüne bakabilmek, sorunu çözdüğünde tek tuş ile kullanıcıya mail atabilmek v.s herşey 10 numara olmuş.
Eğer olur'da bu eklentiyi geliştirmek istersen senden bir ricam olacak. Kusura bakmazsan tabii ki. Bu otomatik mail göndermenin yanında bir mail gönderme seçeneği yapabilir misin ? Mesela kullanıcı link kırık diyor ama aslında rapidshare'ın free özelliğinin gazabına uğramış ve linkler sorunsuz çalışıyor. Bunu kullanıcıya bildirmek gerekir. Bu yüzden hızlı bir mail atma butonu olabilir mi ? Mesela; Belirtmiş olduğunuz konu'da ki linkler'de herhangi bir problem tespit edilemedi. Lütfen tekrar indirmeyi deneyiniz veya yardım kısmımızı okuyunuz gibi. Hatta bu da otomatik olabilir. Kodlarla oynayacağım ama senin rızan olmadan eklentiyi geliştirmek veya ayarlarıyla oynamak istemiyorum.