Madem başlık açıldı ben yazayım.. AmA bu başlık altına doğru olurmu bilmem.. İzmirdeki şirketlere veya çalışan kurumlara güzel bir teklifimiz var..Genel olarak radyomuzun yayın alanı izmirdir o bakıma bu başlık altına acmak ıstedım bu konuyu..
İş yerlerinin veya Sitelerinin hitini arttırcak farklı bir reklam yolunu sizlere sunuyoruz..
Malumunuz Son dönemde İnternet ortamındaki insanlar muziksiz yapamıyorlar..Yazışırken,Temizlik yaparken,Bulasık yıkarken, Isteyken,Ders calısırken, Kısacası bılgısayar basındayken herkez muzıgı dınler.. Ve artık son donemde ınsanlar muzgın dısında karsıdakınının konusmasını muzıgın yerınede sohbetı tercıh ederler..Hangimiz Msnde sohbet ederken muzık dınlemıyoruz? İşte bizim işimizde burada başlıyor.2007 Senesinde kurulan ve tekil 1000 kişiye ulaşan radyomuza yeni kitlelere açılmak için bir çalışma başlattık.. Gerek jinglelarla Gerekse yayına çıkan djlerimizin Sitenizin Reklamını yapmasıyla işlerinizde bır artıs yasatabılırsınız..Çalışmakta olduğumuz bircok forum okey odası ve dahası siteler mevcuttur.. Bu sekılde hıtını arttıran birçok forum sıte sahıbı dostlarımız vardır.Yayınlarımızı sitemize girip dinleyende birçok dinleyicimiz vardır...Amacımız yenı kıtlelere ulasmak..Ayrıca size özel normal fyatı 60 ytl olan bir adet jingleda reklam paket fiyatına dahildir.Eğer Bu durumda anlaşabilirsek aşagıdakı msn adresımden bana ulasabılırsınız..Reklam ücret fiyatı ve jingla metni hakkında konuşabiliriz.. Site adresimiz için pm isteyebilirsiniz.
Saygılarımla
Msn:info@radyosuperturk.com