Ayp kardeşim gerçekten ayıp bu yaptığın.

Ben bir alıcı olarak bana verilen kalitesiz hizmet için sana eksi itrader verebilirim ama sen bana veremezsin buna hakkın yok.ne demek geri yollamadı.sen demedin mi bana kargo ödersin diye.

bana ilk baştan yanlış ürün yolladın.bunun üzerine ben tmm dedim olur böyle hatalar ki gerçekten bu senin hatan idi seni mazur gördüm.hadi o tamam da bu çanta neden 2 günde ayrıldı ? sana bunu söylediğimde bana hemen yolla yenisini yollarım dedin mi ? demedin.orda da kem küm ettin ve kargo ödersin dedin.

sen madem alıcıya saygılısın deseydin yolla hemen değiştirelim diye.sana söyledim.ne yapayım dileneyim mi.

hadi hepsini boşverelim ama benim bir alıcı olarak başka alıcıları bilgilendirmek,aldığım hizmetten memnun kalmadığımı belirtmek hakkım.

peki sen neden bu rezil ticaret bana eksi itrader verdin.gerekçen gerçekten yazdıkların mı ? seni vicdanınla baş başa bırakıyorum.tek üzüldüğüm nokta bu haksızlık.gerçekten haksızlık yaptın.ne sattığın ürünün hayrını gördüm ne de bu ticaretin.hakkımı kullandım sana gereken ticaret puanımı verdim ama sen de hiç utanmadın bana verdin.

Helal olsun kardeşim.Sana özellikle özel mesaj atıp basa basa yanlış ürün yollama dediğim halde yanlış ürün yolladın bana,özensiz hizmet verdin,2 günde paarçalanan bir çanta sattın,vaad ettiğin kaliteyi sunmadın,kısaca bir satıcı olarak beni memnun etmedin ama ben ücreti hemen ödedim,anlayışla karşıladım,burdan ticaret puanımla kalitesiz hizmetini duyurmak hakkım dedim yaptığına bakar mısın ? Peki ben bir alıcı olarak ne hata yaptım sana.ücreti mi ödemedim,seni kandırdım mı,dolandırm mı ? sen benim neyimden memnun kalmadın da o itraderi verdin.sence hak mı bu ? böyle bir ticaret anlayışı yok.

sen satıcı olarak ürünü doğru yollasaydın,sonra yanlış ürün geldiğinde hemen geri alıp doğrusunu yollasaydın, hadi onu yapmadın ürüne garanti verip geri aalıp yenisini yollasaydın ben sence o itraderi verir miydim sana ?

neyim ben dilenci miyim ? sana durumu anlattım.çanta böyle oldu dedim sen ne dedin.hem de kaç kez dedim.sen ne yaptın ? kem küm kargo ücreti.madem çok duyarlı bir satıcısın bana pm ile adresi ver sana çantayı yollayacağım.garantisi var madem bana yenisini yolla olur mu ? böylece bana verdiğin eksi itraderini haklı çıkar.adresi bekliyorum.yanlış yollanan çanta olayını aklında bulundur.

dediğim gibi madem ben çantayı yollamadım sana al yolluyorum.adres lütfen.yenisini yollamalısın verdiğin garanti kapsamında.Böylece benim haksızlığım kanıtlanmış,senin de duyarlı ve ahlaklı bir satıcı olduğun ortaya çıkmış olur.Ben de burdan derim ki,evet sorun çözüldü bana sağlam çanta yollandı.verilen garantiye uyuldu.