Sevgili atam, sana belkide yüzbinlerce mektup yazıldı.Adrese teslim edilmeyen fakat biraz olsada seni daha yakın hissetmemizi sağlayan mektuplar, atam sana bu mektubu nasıl yazacağımı bilemiyorum.Fakat bilmen gerek diye düşünüyorum veya özür dilemek istiyorum, senin kurduğun ülkede bu ülkeyi kurarken zor günlerde beraber yaşadığımız bu topraklarda düşmana karşı birlikte mücadele etmemiz gereken ermeni yurttaşlarımızın bizleri sırtımızdan vurması, can ve mal güvenliğimizi sağlamak için bizlerinde onlara karşı kendimizi korumamız, dilim söylemek istemesede bu günlerde soykırım olarak anılıyor.Üzülme çocuk! onlar toprak istiyor bu topraklar kanla alındı kanla verilir dediğini duyar gibiyim ama dahada acısı bu ülkenin evlatları onları haklı görüp onlardan özür diliyor işte bu nedenlerden dolayı bizde senden özür diliyoruz.
Sevgili atam, sadece senin lider olduğun günlerde vurmadı bizi ermeniler bilirmisin bilmem asala denen bir bela diplomatlarımızı, askeri görevlilerimizi yurtdışında görevleri başında iken vurdu.Biliyormusun atam kimse özür dilemedi...!
Atam belki üzüntünü biraz giderir biliyormusun hala ülkemizde ermeniler yaşıyor ve biz onları kardeşce seviyoruz.
Sözün kısası durum böyle atam sadece senden değil, şehitlerimizden ve ailelerinden milyonlarca kez özür diliyoruz. katillerinden özür dileyenlerin yerine.....
Resimli Olarak