Ben özel kodlarımı şifrelerim bu botta sattığım zaman çalışıyordu, sattığım zamanki kodlama ile şimdiki kodlamada değişiklikler olması sonucu çekmeme işlemi yapmıyor olabilir doğrudur, kimse bir botun devamlı çalışacağını söyleyemez. Ben emeğimle bu botu yaptım ve sattım. Neyse kimseyle polemiğe giremeyeceğim beni bilen bilir. Zaten botlarımı bedava ya dağıtmaya başladım kurumsal çalışıyorum artık. Bununla birlikte devamlı güncellediğim inndir.com botunuda yüzlerce site kullanıyor. Bu arada bu inndir botunun yeni versiyonunu bir sorun çıkmazsa bu akşam yayınlayacağım ilgilelenenlere duyurulur.
allahim yah. adama bak ustune cikmaya calisiyor beni bilen bilir deyiplemi altindan cikacaksin??.. polemige gerek yok verdigim para haram olsun o kadar.
Al mail loglar birazi. burdada goreceksinki botu verdin parayi henuz almadan parayi yatirdik dekontoyu gosterdim r10.net den. Parayi aldin sonra bir dahada cevap filan yazmadin ne demek verdigimde calisiyordu. anlastigimiz gibimiydi sankide. Seni bilen bilir ama diger yuzunu gostermemisin onlara anlasilan. Sayet dedigin gibi olsaydi tamam hakli olurdun ama bot dedigin msql import oraya yazilan linkleri ekliyor ve cekiyor sadece. Biz ne anlastik yenilerinide cekecek.
Onlari gecelim bana 1 tane geri cevap niye yazmadin peki parayi aldigindan beri?? Kusura bakma ama haksiz yere ustune cikmaya calisiyorsun.
Alıntı
2008/11/4 Erhan Erbaş <erhan@erhanerbas.com>
Hocam sen gene yatırdığın parayı kontrol et ben genede yolladım dizi botunu kullanımı inndir.com botu gibidir
--
Erhan Erbas
2008/11/4 Selcuk <karizmatik.selcuk@gmail.com>
Bu Nasil bir bot kardesim. Kullandigi sitede bile filmler yok yeni eklenenlerde bile birsey gozukmuyor eskilerindede. Ben tabiki Bunun icin para vermedim. Haberini bekliyorum.