Uygun gibi gözüken birkaç ürün dışında fiyatlar gayet piyasa fiyatları. Bende sırada bekleyip girme gafletinde bulundum. Macera olsun dedik arkadaşlarla.
TAM ANLAMIYLA REZALETTİ. SIRA BEKLEDİĞİNE Mİ YANARSIN, EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİĞİNE Mİ....
Teyzeler, dedeler, kocasıyla gelen kadınlar ne işiniz var sizin o ortamda. Milletimizi anlamak mümkün değil.
İlk girenler dikkatimi çekti de 4-5 tane laptop, 2-3 tane lcd tv alanlar felan vardı. Başbakan doğru söylüyormuş kriz bize teğet geçmiş. Doğalgaz zammına sövenler, elektrik zammını protesto edenler hepsi oradaydı. Para yokmuş millette..
Yavuz Bingöl 3-4 parça söyleyip kaçtı hemen

.
Bir daha en kaliteli ürünü piyasa fiyatının 10da 1nede verseler böyle bir açılışa gitmem. Hele gece hiç işim olmaz.
kriz teğet geçmedi..afedersin bi tarafımıza kadar girdi.
Bu kalabalık bu ucuz mala saldırış bunun bir göstergesi de olabilir. birde bu yönden bakmak lazım
elektronik lüks değilki artık. ihtiyaç. 21. yüzyıldayız. sağım solum arkam önüm her yanım elektronik artık.
Diyarbakırda makarna dağıtırlarken de aynı izdiham vardı..
Teğet geçmedi anlayacağın..deldi geçti
Bu arada Bu tür kampanyalarla alakalı birşey daha söyliyeyim size
reklamlarda stok adedi belirtiyorlar. Atıyorum x notebook 2 lira diyorlar. aa ne kadar ucuz diyoruz hemen bakmaya gidiyoruz. soruyoruz : " malesef az önce bitti efendim " diyorlar. oysa o notebook hiç bir zaman o rafta olmadı

tüm reklamlar değil elbette ama % 80 i göz boyama.
2 liralık notebook almaya gidiyorsun, bulamıyorsun ama o mağazadan mutlaka birşeyler iteliyorlar sana. " gelmişken boş çıkmayayım " mantığını çok iyi bilir bizim tüccarlar