Sacit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birilerine -itrader vermeniz için sizede -itrader vermeleri gerekmiyor ayrıca yazılanları okudum hiç bi terslik göremedim tabiki saat 10 dan sonra kargoya verilen ürüne numara vermezler sabah işleme alırlar burada sizin hüsnü kuruntuluğunuzdan başka bişey yok bence...
eklemek istiyorum ne sizi tanırım ne de dmn987 adlı arkadaşı ama sudan sebeplerle insanları *********** yerine koyamazsınız bence daha cezbedici kanıtlar bulun
Konuşma kaydı bu sabaha ait zaten. Ürünler kargoya verilmiş olsa en kötü ihtimal bu sabah kargo bilgileri olması lazım. Ki kargo firması bu bilgiyi vermeden asla iş yapmaz. Hele ki sürekli kargo ile satış yapan bi firmaya bu şekilde bilgi vermeden iş yapmazlar. Ayrıca sadece olay kargo değil, hiç bir bilgi yok. Fatura hakkında da en ufak bir kanıt yok. Ayrıca arkadaş banka hesap numarası dışında hiçbir bilgiyi vermiyor. Firma adresi, firma telefonu, vergi numarası vs... Bunlar müşterinin rahatlıkla görebileceği şekilde belirtilmedir. Hadi belirtmediniz diyelim. Sorunca söylemeniz gerekli. Bu konularda arkadaş açıklama yapsın ve konu kapansın. Eğer ki tüm bunların bi açıklamasını yapabilirse ve saydığım bilgileri verebilirse o zaman itrader versin. Ayrıca ben kimseye *********** demiyorum. Sadece burdaki üyeleri uyarıyorum.