Bir sene boyunca parça kontor sisteminin içinde satıcı olarak bulundum. sana tamsiye edebileceğim güvenilir ve uygun bir kaç sistem mevcut.
1-
Parcacell Bu site köklü bir site. uzun süredir piyasada ve gerçekten işini iyi yapan bir firma. tek eksikleri kontor seçeneklerinin sınırlı olması.
2-
Netkontor Hemen hemen 1 sene önce başladılar çalışmaya. ama artık çok iyiler bu işte. Kontor secenek sayınız oldukça fazla. Süreyya bey sitenin ve firmanın sahibi. kendisi ile gerek msn den gerek telefonan irtibat kurabilirsiniz. zaten sitelerinde msn ve özel cep numaraları mevcut.
3-
Hisar İletişim. Aydından bir firma. Sahibi Ali bey. firmanın yaklaışık 7 sitesi mevcut ve hepsinden harıl harıl kontor satışı yapıyorlar. Guvenilir bir firma. msn başında Nihal hanım yada ali beyi her zaman bulabilirsiniz.
Ben bu sistemlerikullandım ve memnun kaldım. Soyle diyeyim ilk girişimde 1000 ytl civarında bir odeme ile girdim ucunede ve hiç sorun yaşamadım. Ama bazı firmalarda bu sorun buyuk. 10 lira nasıl kırparım hesabındalar.
Bu 3 firmaya ek olarak
Kontorlazım diye bir site vardı. Su an galiba 2-3 ay kapalı kalacaklarmış. Onlarda işini çok iyi yapıyorlar. Fiyat ve kontor seceneği onlarda da oldukça fazla. Gecen gun sahibi ile görüştüm scriptte ki bir sorun nedeniyle 3 ay ara vermişler.
İşte sorunsuz kullanabileceğin 4 parca kontor sitesi... Bu arada daha detaylı ve fazla site adresi almak için
Parça Kontör Sitelerinde Lider İsim & kntr.org & kontor.kntr.org & forum.kntr.org adresine girebilirsin. Bir çok sitede kullanılan kontor gondrme scriptini yapıyorlar ve sitelerinde referans olarak bulabileceğin birçok site var. Tabi ki sistede kara listeye grmiş satıcılarında isimlerinı bulabilirsin.