bana ters gelen şu o kadar iyiyseniz neden hazır şeylerle uğraşıyorsunuz ki, otur kendin yaz. Php de olaylar derme çatma bir yapıda geçiyor
ASP.Net ve PHP5 Savaşı

php normalde iyi , php de örneğin fiziksel olarak bir iş yerinin kullanabileceği tüm arşivi dijital ortama aktaracak bunu büyük devlet kurumlarının kullanabildiği bir yazılım yapabilirsiniz, ama onların asıl sebebi pardus a geçilecek olması .net le problem olacağından hepsi geçmeyebilir pardus a veya hemen geçmeyebilir geçenlerde geçmeyenlerde bu yazılımı rahatlıkla kullanabiliyorlar 3-4 ay sürmüştü proje .net le yapmış olsak eminim 1 ayda rahatlıkla biterdi

şimdi benim arkamdan düzenleme yapılması gerekse ya benim kodları öğrenecekler class ları , veya framework le çalışcan onu öğrenmek zorunda kalacaklar veya bir hışımla açılan ücretsiz kaynakların framework u yazan veya yazanlar hevesini kayıp edince domaine bir gireceksin server not found , parking te öğrenecek bir framework sitesi de bulamayabilir ama ms hep orada (tmm ms yi çok sevmem şirket ve tekeller nihayetinde) vs.vs. proje yönetimi de .net le kolay fakat zend development programı normal e göre biraz daha iyi proje yönetimi sunuyor

w3root adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@saho

O yönden güzel. Fakat şöylede bişey var. Mesela .Net 3.5 Framework, Mvc , Silverlight vs çıktı.Türkiye'de kaç tane hosting var bunları destekleyen. Ms Sql desen ayrı bir dert.

Burda konu açtım bi kişi bile biz sağlıyoruz demedi Birde sunucuya müdahale etmek gerekiyor paylaşımlı hostinglerde çoğu firma buna izin vermiyor.

İnsanlar wordpress ten vs alışmış cpanele girip veritabanı oluşturup domain.com/install yazıp kurmaya sonra basitce eklentiyi veya temayı ftp den at admin panelinden etkinleştire Asp.Net ile yazılmış sistemleri kullandıramıyorsun. ve kullanmayacaklarda bence
üstte yazmıştım ama atladınız sanırım zaten çok aşırı büyük olmayan işlerde php yeterli
zaten büyük iş yapacaksanız ekip olarak çalışılacaktır büyük ihtimal o zaman proje yönetimi görev dağılımı daha kolay yapılır... Büyük bir iş yapıyorsanız hosting sorunu para sorununda olmaması gerekir , işe girerken para sorunu olanlarda garajda youtube yi yazıyor ücretsiz yazılımlar la

ve son olarak beni çok ta ilgilendirmez kimin neyi kullanıp nasıl yazdığı sadece fikrimi yazdım ve örnek vermeye çalıştım