genmain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya selamın aleyküm diye başladığınıza göre dini inancı olan birisisiniz. Unutmayın ki dinimide hırsızlık günahtır.
Sizden önce böyle konuşuyor olabilirler, bu sizinde böyle konuşmanızı gerektirmez. Daha öncekilerde arap alfabesini kullanıyorlardı. Çok daha öncekilerde taşlara yontuyorlardı.
Geçmişimize yönelik kötü olan şeyleri örnek almaktansa, güzel örnekler alıp üstüne koya koya ilerlemek gerektiği kanaatindeyim.
Ayrıca; yaşlarınıza dikkat ettim. Türkçemizi korumayı savunan eendless arkadaşımızın yaşı 16, sizin yaşınız 18 ama eendless sizi taklit edip sizin gibi yazıp sonrada bunun suçunu size atmaktansa, türkçemizi korumayı tercih etmiş.
iyi diosunuz hoş diosunuzda bize hırsızlık diosunuzda ya qooqlenin buqüne kadar bizden çaldıkları 300 dolar olur banlar.hakederek olmuosa bu iş bizde hile hurdayla almasını elbet biliriz. 'g' harflerini 'q' yazdım diye de forum kirlenmez.ben böyle yazıyorum.eqer yasaksa yöneticiler qeLsin sölesin.ya da banlasın bu da sizi hiç ilqilendirmes.madem böyle konuşmamı istemiosunuz o zaman tepkinizi yorum yazmayarak belirtin.kimseye yardım etmesi için zorlamıyoruz