Başka bir konuda Drupalciler olarak tanıtım konusunda fikir cimnastiği yapıyorduk ve orada söylediğim birşey vardı:
Alıntı
Bulunduğumuz her ortamda Drupal'i tanıtmak için elimizden geleni yapmalıyız. Ama şöyle bir kısır döngüye kapılmışız gibi geliyor bana; bunu hep kendi aramızda, Drupal forumlarında konuşuyoruz. Yani kendimiz yazıyor kendimiz okuyoruz. Halbuki daha genel bir ortamda, tüm ziyaretçilerin ilgisini çekebilecek şekilde yapılması çok daha anlamlı ve yararlı olacaktır. Tabii bir de, bulunulan ortamın kanaat önderlerinin, söz sahibi olan isimlerinin de desteği olması lazım. Bu şirketlerde de böyledir, üst yönetim tarafından açık destek görmeyen projeler başarısız olmaya mahkumdurlar, çünkü projeyi yapmaya çalışan birkaç kişi dışında kimsenin umrunda olmaz.
Açılan bu başlığın bir haber değeri olmasının yanı sıra Drupal'in birinciliği sebebiyle de doğal olarak bir tanım fırsatı sunuyordu. Bu Web tabanlı uygulamalar forumunu ziyaret eden bir sürü üye, bir sürü CMS kullanıcısı ve bölüm yetkilileri varken bu alanda verilen bir ödül ile ilgili kimsenin söyleceği bir sözü dahi olmaması bana ilginç geliyor. Eğer biz böyle önemli bir olayda bile Drupal'in sesini duyuramayacaksak, kimse ilgi göstermeyecekse herhalde boşuna uğraşıyoruz Söyleyin başka ne yapalım?