Sitemin bir tanesi 2 yıldır kebirhostta.
Teknik destek olarak çok iyiler.
Bu haftaya gelinceye kadar ciddi manada bir kesinti olmadı.Bu hafta 2 günlüğüne kapandı sitem.Sunucularında bakım varmış galiba.
Fiyatlarıda hesaplı.Çok fazla trafik ve disk kullanmayan siteniz varsa şiddetle tavsiye edilir.
Evet ayın 12 sinde sunucularda yüksltme yapıldı bildiğim kadarı ile. Mail almış olmalısınız ben maille 2 defa bilgilendirilmiştim. Hatta buna rağmen bir bir domainimde sorun yaşadığım için Merih Beyi aradım. O domainime yanlış nameserver atamışım saolsun uyardı sorunu çözdük.
Genel olarak kalıteli bir yer. Çok alan ve trafiğe sahip bir sitem yok. Büyük sitelerde durum ne olur bilemem ancak genel olarak herkeze tavsiye ediyorum. 3 yıldır çalışıyorum bazen ödemeleri unuttuğum oluyor. gelen maillerden farkediyorum. Bir defasında hastanedeydim 15 günü aşmış ödeme günüm sadece standart maille bildirmişler. Sitelerim hala açıktı.
Site taşımazlar yada dosyalarınızdaki bir hataya pek yardım etmezler zaten bu bizim sorumluluğumuzda değil mi ? Ama kendi sorumluluğundaki görevleri kusursuz yapmaya çalışıyorlar.